Lifestyle

Τούνη: Οι τρυφερές ευχές του Αλεξάνδρου στην γυναίκα του- «Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου»

Τούνη: Οι τρυφερές ευχές του Αλεξάνδρου στην γυναίκα του- «Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου»

Πηγή Φωτογραφίας: Το ενδιαφέρον

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η ανάρτηση του μοντέλου για τα γενέθλια της instagrammer από τις διακοπές τους στις Μαλδίβες

Τα γενέθλιά της έχει η Ιωάννα Τούνη, τα οποία γιορτάζει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους στις Μαλδίβες.

Μέσω Instagram, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, έκαναν μερικές αναρτήσεις με το μωρό που απέκτησαν πριν μερικούς μήνες να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα από τα στιγμιότυπα.

Το μοντέλο έγραψε για την σύντροφό του: «Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στη ζωή μας! Χρόνια πολλά μαμά σου ευχόμαστε να είσαι χαμογελαστή χαρούμενη δημιουργική ! Να μας χορεύεις με του ρυθμούς σου ! Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου ! Σ αγαπάμε πολύ Νουνι+Μπαμπάς Υ.Γ φέτος το γράφει ο μπαμπάς του χρόνου θα το λέω δυνατά εγώ!!!!!!».

Από το δικό της προφίλ, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μία φωτογραφία με τον «νούνι» όπως αποκαλεί τον γιο της, σε μια κούνια.

«Το πόσο ευλογημένη νιώθω δεν περιγράφεται» έγραψε.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο