Αθλητισμός

Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που είχε απασχολήσει ξανά…έρχεται στο λιμάνι

Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που είχε απασχολήσει ξανά…έρχεται στο λιμάνι

Πηγή Φωτογραφίας: sportfm

Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που είχε απασχολήσει ξανά...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που είχε απασχολήσει πριν από περίπου 6 μήνες φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες και μετά το πέρασμα του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Premier League, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και το λιμάνι.

Τα σενάρια γύρω από το μέλλον του πρώην παίκτη της Παλμέιρας δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες και όλα δείχνουν όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ότι ο Ολυμπιακός είναι θέμα χρόνου να τον αποκτήσει λίγους μήνες μετά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει για τον 29χρονο.

Ο Σκάρπα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε και το 2018 μετακόμισε στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, αλλά και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Δεκέμβριο του 2022 το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξε στην Νότιγχαμ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε πέρσι στην Premier League αγωνίστηκε δέκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά στην καριέρα του μετρά 332 συμμετοχές, με 53 γκολ και 76 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments