Lifestyle

Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τη Λιζέτα Νικολάου – «Θα σ’ αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου φίλη»

Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τη Λιζέτα Νικολάου – «Θα σ’ αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου φίλη»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Με κοινές τους φωτογραφίες από τα παλιά αποχαιρέτησε την τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή στα 72 της χρόνια

Με μια αναδρομή στα παλιά η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τη Λιζέτα Νικολάου, που έφυγε από τη ζωή μετά από το ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι της εντατικής.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, έφτιαξε ένα κολάζ από κοινές τους φωτογραφίες στην πίστα και όχι μόνο, για να πει το δικό της «αντίο». Στο story της, η Άντζελα Δημητρίου έγραψε:

«Θα σ’ αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου φίλη. Οι κοινές μας στιγμές θα μείνουν ανεξίτηλες στην καρδιά μου. Καλό σου ταξίδι στο φως».

Η Λιζέτα Νικολάου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά.

Η τραγουδίστρια είχε χάσει την ισορροπία της και γλίστρησε στις σκάλες την ώρα που ήθελε να πάει στην τουαλέτα του καταστήματος. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο θεραπευτήριο, καθώς έφερε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ποια ήταν η Λιζέτα Νικολάου

Η Λιζέτα Νικολάου (αληθινό όνομα Ελισάβετ Κατικαρίδου) γεννήθηκε το 1951 στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά) από Πόντιους, πρόσφυγες γονείς. Ασχολήθηκε με το τραγούδι από τα μαθητικά της χρόνια. Μετά από πρόταση που της έγινε, πέρασε από ακρόαση για να κάνει δεύτερες φωνές στα «Δειλινά», όπου τη δεκαετία του 1970 εμφανιζόταν η αφρόκρεμα του ελληνικού πενταγράμμου (Διονυσίου, Πάριος, Νταλάρας, Αλεξίου κ.α.). Στα «Δειλινά» παρέμεινε πολλές σεζόν όπου πλέον εμφανιζόταν ως μόνιμη παρτενέρ του Στράτου Διονυσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments