Κόσμος

Ιράν: Νεκροί από επίθεση σε σιιτικό τέμενος

Ιράν: Νεκροί από επίθεση σε σιιτικό τέμενος

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τουλάχιστον τέσσερα είναι τα νεκρά θύματα της επίθεσης.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση κατά του σιιτικού τεμένους Σαχ-Τσεράγκ στο Σιράζ του Ιράν, μετέδωσαν τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης, διευκρινίζοντας ότι «ένοπλοι τρομοκράτες» εισέβαλαν στην περιοχή του τεμένους.

«Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης που πραγματοποιήθηκε από δύο ενόπλους κατά του ιερού τεμένους του Σαχ-Τσεράγκ» στο Σιράζ, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Το τέμενος του Σαχ-Τσεράγκ έγινε στόχος επίθεσης και τον Οκτώβριο, όταν ένοπλοι, μέλη του Ισλαμικού Κράτους, σκότωσαν εκεί 15 ανθρώπους.

Μανώλης Σταυρουλάκης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Μανώλης Σταυρουλάκης
Ο Μανώλης Σταυρουλάκης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα, με καταγωγή από τον Νομό Χανίων. Είναι απόφοιτος του Πρότυπου Κλασικού Λυκείου της Σχολής Αναβρύτων Κηφισιάς και πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Πραγματοποίησε, ως αριστούχος υπότροφος, μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη και, εν συνεχεία, αναγορεύθηκε ομόφωνα αριστούχος Διδάκτωρ της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει πραγματοποιήσει Μεταδιδακτορική Έρευνα (PostDoc) στις Διεθνείς Σχέσεις και την Πολιτική Επιστήμη, με έμφαση στην Πολιτική Θεωρία. Έχει διδάξει, ως εντεταλμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord, Πολιτειολογία και Διεθνείς σχέσεις. Διδάσκει Πολιτική Επιστήμη στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Μελέτες του έχουν φιλοξενηθεί σε επιστημονικές επιθεωρήσεις και έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά έντυπα. Τα ενδιαφέροντά του εστιάζουν στην ελληνική πολιτική ζωή, την πολιτική θεωρία και τις διεθνείς σχέσεις.