Ελλάδα

Λιμενικό: Βίντεο σοκ! Σώζουν γυναίκα που παρασύρθηκε με φουσκωτό φλαμίνγκο [vid]

Λιμενικό: Βίντεο σοκ! Σώζουν γυναίκα που παρασύρθηκε με φουσκωτό φλαμίνγκο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Η γυναίκα απολάμβανε το μπάνιο της και χαλάρωνε πάνω στο φουσκωτό όταν απομακρύνθηκε αρκετά από την στεριά και παρά τις προσπάθειές της, αδυνατούσε να επιστρέψει

Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στη Λέσβο, η οποία παρασύρθηκε στα ανοιχτά πάνω στο φουσκωτό της φλαμίνγκο, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό. Το περιστατικό συνέβη ανήμερα τον 15Αυγουστο, στην παραλία Ευθαλού.

Η γυναίκα απολάμβανε το μπάνιο της και χαλάρωνε πάνω στο φουσκωτό όταν απομακρύνθηκε αρκετά από την στεριά και παρά τις προσπάθειές της, αδυνατούσε να επιστρέψει. Ενας άλλος λουόμενος προσπάθησε να την βοηθήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος FRONTEX και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, προς παροχή συνδρομής. Οι άνδρες του Λιμενικού της πέταξαν ένα σωσίβιο για να κρατηθεί από αυτό.

«Οι ανωτέρω κολυμβητές εντοπίστηκαν από το σκάφος της δύναμης FRONTEX, το οποίο περισυνέλεξε και στη συνέχεια μετέφερε με ασφάλεια τον άνδρα στην ακτή της παραλίας ¨ΕΦΤΑΛΟΥΣ¨ και την γυναίκα στον λιμένα Μήθυμνας, καλά στην υγεία τους, όπως και δήλωσαν ότι δεν έχρηζαν ιατρικής περίθαλψης» αναφέρει το δελτίο τύπου. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments