Αθλητισμός

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αράο: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, η απόφασή μου ήταν εύκολη»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αράο: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, η απόφασή μου ήταν εύκολη»

Πηγή Φωτογραφίας: [362972] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΟΥΪΛΙΑΝ ΑΡΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Το τυπικό μέρος της απόκτησης του 31χρονου Βραζιλιάνου μέσου αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη

Στην τελική ευθεία μπήκε ακόμα μία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Γουίλιαν Αράο προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους». Ο Αράο θα είναι ακόμα μία ποιοτική προσθήκη για το «τριφύλλι» που με την απόκτησή του δυναμώνει ακόμα περισσότερο στο κέντρο, κάνοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο στην θέση του αμυντικού χαφ με τον Πέρεθ.

«Θέλω να κατακτήσω τίτλους

Στις πρώτες του δηλώσεις με το που έφτασε στην χώρα μας, ο 31χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε έδειξε διψασμένος για τίτλους αναφέροντας αρχικά: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό, η απόφασή μου ήταν εύκολη».

Συγκεκριμένα επισήμανε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με αυτήν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα ήθελα να χαιρετίσω και τους φιλάθλους. Έψαχνα μια μεγάλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μια τέτοια, με σπουδαίους παίκτες που θέλουν να κερδίσουν τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κυνηγάει να κερδίσει τίτλους, οπότε ήταν εύκολη η απόφασή μου».

Ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές Όσον αφορά το τυπικό μέρος της απόκτησης του Γουίλιαν Αράο, αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Αρχικά θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» και θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments