Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έκανα επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µε τον καρκίνο»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έκανα επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µε τον καρκίνο»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram papadopoulou_evridiki

"Είµαι ερωτευµένη" δηλώνει, ακόμα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού είναι ερωτευμένη και θέλει να γίνει μητέρα. Μιλώντας για πρώτη φορά στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η πρώην παίκτρια του Survivor εστίασε στον έρωτα της ζωής της, το πώς γνωρίστηκαν αλλά και την πλαστική επέμβαση που αναγκάστηκε να κάνει στο στήθος της λόγω προβλήματος υγείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ ΙΔΙΚ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki)

«Είμαι µια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο» σημειώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας, ωστόσο, πως «θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

«Πέρυσι κολύμπησα µε καρχαρίες στις Μαλβίδες και ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία, τρομακτική δεν θα το έλεγα, αφού κολυμπάω κάθε μέρα µε ντόπιους ανθρώπινους καρχαρίες». Αναφορικά µε τα επαγγελματικά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί µε την τηλεόραση, η ίδια αναρωτιέται: «Θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω». Τέλος, αποκαλύπτει για ποιον λόγο έκανε πλαστική στο στήθος της. «Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέμφωμα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments