Αθλητισμός

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για τα καλά για φορ και εξτρέμ!

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για τα καλά για φορ και εξτρέμ!

Πηγή Φωτογραφίας: [363028] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/ EUROKINISSI)

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για τα καλά και κοιτάζουν προς πολλές κατευθύνσεις…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο μεταγραφικό κομμάτι, βάζοντας νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Ποδοσφαιριστές που δεν έχουμε δει ακόμη να αγωνίζονται, όπως ο Μπρίνιτς με τον Έσε, αλλά και ο Πορόζο. Ο Σκάρπα κόντρα στον Πανσερραϊκό έκανε το ντεμπούτο του, συστήθηκε, καλείται τώρα να βοηθήσει και με την Τσουκαρίτσκι, το βράδυ της Πέμπτης. Η ομάδα αγωνιστικά εκεί εστιάζει, αλλά ο Αντόνιο Κορδόν, οι συνεργάτες του και τα στελέχη των Πειραιωτών, «καίγονται» για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Στην Αργεντινή θεωρούν τελειωμένο το θέμα του Ορτέγα και αναμενόταν η άφιξή του στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» για την ώρα να μην επιβεβαιώνουν κάτι… σύμφωνα με το sportal.gr

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός ρίχνει όλο του το βάρος στην απόκτηση φορ και εξτρέμ. Περιπτώσεις όπως αυτές των Ράφα Μιρ, Μπογέ και Καστιγέχο, είναι όντως υπαρκτές, αλλά με διαφορετικές δυσκολίες η καθεμία. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, αλλά η αλήθεια είναι πως από την άλλη, τέτοιες κινήσεις δεν μπορούσες να τις κάνεις νωρίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments