Lifestyle

Ο γάμος της Βίκυς Κουλιανού σε ηλικία 16 ετών που κράτησε μόνο 3 μήνες

Ο γάμος της Βίκυς Κουλιανού σε ηλικία 16 ετών που κράτησε μόνο 3 μήνες

Πηγή Φωτογραφίας: Γιατί θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM/ Okmag.gr/ Instagram: @vicky_koulianoy

"Ήταν επιπόλαιο, θα ξεφούσκωνε κάποια στιγμή"

Η Βίκυ Κουλιανού είχε πάντα μακροχρόνιες σχέσεις και όπως έχει παραδεχτεί τις έχουν γίνει αρκετές προτάσεις γάμου, τις οποίες απέρριψε καθώς ήταν λάθος το timing.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Koulianou (@vicky_koulianoy)

Ωστόσο, κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως το εντυπωσιακό μοντέλο και ηθοποιός παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών και χώρισε μετά από λίγους μήνες.

«Ήταν λίγο “Γαλάζια Λίμνη”. Ο μπαμπάς και η μαμά μου αντέδρασαν, αλλά ήμουν πολύ ατίθασο παιδί και μοναχοπαίδι, δεν ήθελαν να μου χαλάσουν το χατίρι. Ο γαμπρός ήταν 17 χρονών και μέναμε στο σπίτι των γονιών του. Αυτό κράτησε μόνο έξι μήνες, μετά γυρίσαμε ο καθένας σπίτι του. Έπειτα έφυγα στο εξωτερικό και δεν το θυμάμαι κιόλας, ήταν τόσο γρήγορο… Σαν δύο παιδάκια που έβαλαν ένα κοστούμι κι ένα νυφικό. Μου φαίνεται ότι είναι από την ζωή μιας άλλης, όχι τη δική μου. Προσκλήσεις, μπομπονιέρες, νυφικό… κανονικά!

Στο μυαλό μου όμως δεν έχω ότι ήταν γάμος, αλλά μια φωτογράφηση νυφικού. Κράτησε μόνο 4 μήνες, από τους οποίους τους 3 μέναμε με τους γονείς. Χωρίσαμε και δεν ξαναβρεθήκαμε γιατί δούλευα πολύ, μετά έμεινα 6 χρόνια στο Μιλάνο και ταξίδευα πολύ, ερχόμουν καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος αυτός έχει πεθάνει» είχε αναφέρει η Βίκυ Κουλιανού στην εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται”.

Ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «YOU» εξήγησε: «Ήταν ένα παιδικό σκίρτημα, γιατί ήμασταν και οι δυο παιδάκια, το βλέπαμε σαν ταινία, γι’ αυτό και κράτησε μόνο 3 μήνες. Αν το καλοσκεφτείς ήταν επιπόλαιο, θα ξεφούσκωνε κάποια στιγμή, αλλά δεν επηρέασε καθόλου τη μετέπειτα ζωή μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments