Ζώδια

Αυτά τα ζώδια «ψάχνονται» συνεχώς για να έχουν επικοινωνία με πρώην τους

Αυτά τα ζώδια «ψάχνονται» συνεχώς για να έχουν επικοινωνία με πρώην τους

Πηγή Φωτογραφίας: 15 Couple Photos That Will Make You Believe In Love Again/ stayclosetravelfar.com

Πριν... μπούμε στο "ψητό" και σου αποκαλύψουμε τους άντρες του ζωδιακού που «ψάχνονται» με κάθε τρόπο να ξαναδούν τις πρώην τους, να ξεκαθαρίσουμε ότι μεγάλο ρόλο παίζει το πώς χωρίσανε με την κοπέλα εκείνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Τοξότης θα ψάξει να βρει διάφορες δικαιολογίες για να δει την πρώην του αν ο χωρισμός τους είναι πρόσφατος, αν έφταιγε εκείνος περισσότερο, αν μετάνιωσε για τον χωρισμό και ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει. Γενικά δεν είναι ένας άνθρωπος που θέλει να… ξεβολεύεται και θα προσπαθήσει να δει αν μπορεί να γίνει κάτι με την πρώην του και να «βολευτεί» ξανά. Θα επιδιώξει επικοινωνία, ποτό, καφέ ή οτιδήποτε θα μπορούσε να τους φέρει και πάλι κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι έχει μεγάλο κόλλημα με το… παρελθόν του. Αν ο χωρισμός ήταν δική του ευθύνη, είχε κάνει κάποια «λαδιά» και η σχέση έληξε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ψαχτεί και με το παραπάνω για να δει την πρώην του και να ζητήσει επανασύνδεση. Αν είχανε χωρίσει φιλικά επειδή η σχέση τους δεν τράβαγε, δεδομένα θα προσπαθήσει να δει αν γίνεται να ξαναείναι μαζί με την πρώην του και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ Ο Ιχθύς, όπως και ο Καρκίνος που αναλύσαμε λίγο πιο πάνω, έχει μεγάλο θέμα και κόλλημα με το παρελθόν του. Δεν το ξεχνά εύκολα και δεν μπορεί με άνεση να πάει παρακάτω. Λησμονεί όσα έζησε με την πρώην του, όσα ένιωσε και αν ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, τότε σίγουρα θα θελήσει να γυρίσει και να το ξαναπροσπαθήσει. Ο Ιχθύς άλλωστε στις δικαιολογίες είναι… μανούλα. Δεν θα του είναι καθόλου δύσκολο να βρει χίλιες και μια αφορμές για να ξαναδεί την πρώην του και να ξεκινήσει το «ψηστήρι».

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments