Αθλητισμός

ΑΕΚ- Πανσερραϊκός: Ξεκίνημα με «γκέλα» για την Ένωση (1-1)

ΑΕΚ- Πανσερραϊκός: Ξεκίνημα με «γκέλα» για την Ένωση (1-1)

Πηγή Φωτογραφίας: [363134] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ έχανε τα... άχαστα και υποχρεώθηκε σε γκέλα

Η ΑΕΚ έχανε τα… άχαστα και υποχρεώθηκε σε γκέλα (1-1) με το καλημέρα στο πρωτάθλημα (2η αγωνιστική) απέναντι στον σκληροτράχηλο Πανσερραϊκό στην OPAP Arena!

Ο Πανσερραϊκός μπήκε θαρραλέα στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό πήρε το προβάδισμα! Αφού η ΑΕΚ γλίτωσε στο τετ-α-τετ του Ματίας με τον Αθανασιάδη που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ένωσης, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μετά από σέντρα του Πηλέα, ο Άλεξιτς με δυνατή κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 0-1 «παγώνοντας» τη Νέα Φιλαδέλφεια! Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς το δίδυμο των Μήτογλου και Χρυσόπουλου πελαγοδρομούσε και τον Πανσερραϊκό να έχει τις στιγμές του μέχρι την ανάπαυλα ακόμα και για δεύτερο γκολ.

Βέβαια από την πλευρά της η ΑΕΚ πάτησε αμέσως γκάζι για την ισοφάριση, αλλά παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες που έκανε, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο. Ο Φαν Βέερτ με κεφαλιά στο 4′, με βολέ στο 7′ ανενόχλητος και με κοντινή προβολή στο 12′ δεν κατάφερε να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις ενώ ενδιάμεσα ένα σουτ του Ελίασον πέρασε δίπλα από το κάθετο! Στο 23′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ουεντραόγκο σε γύρισμα του εξαιρετικού Πισάρο, αλλά ο Σιδηρόπουλος σωστά κάλεσε τον Γκορτσιλα στο VAR για να το πάρει πίσω, όπως και έγινε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Γκατσίνοβιτς – Γκοτζαμανίδης, Ουεντραόγκο, Πεταυράκης, Θυμιάνης

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (72′ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46΄ Πινέδα), Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος (71′ Σιμάνσκι), Ελίασον (71′ Αραούχο), Πισάρο, Γιόνσον, Μάνταλος (79′ Ζίνι), Φαν Βέερτ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Στάικος (84′ Στίνα), Ουεντραόγκο, Πηλέας (66′ Τσαγκαλίδης), Μούργος (65′ Μπαΐροβιτς), Ματίας (46΄ Θυμιάνης), Άλεκσιτς (65′ Γούλερι)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments