Ζώδια

Ανάδρομος Ουρανός 29/08 – Αφήστε Τη Μαγεία Να Συμβεί

Ανάδρομος Ουρανός 29/08  – Αφήστε Τη Μαγεία Να Συμβεί
Ανάδρομος Ουρανός 29/08 – Αφήστε τη μαγεία να συμβεί .

Ο Ουρανός μπήκε για πρώτη φορά στον Ταύρο το 2018 και θα παραμείνει εδώ μέχρι το 2026. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος για πέντε μήνες κάθε χρόνο.

Τώρα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε τα μαθήματα από το 2023. Ο Ταύρος ο ταύρος αντιπροσωπεύει το σπίτι, τα χρήματα και τους υλικούς πόρους.

Ποτέ δεν ήταν πιο προφανές ότι πρέπει να αλλάξουμε τη σχέση μας με τη γη. Το μήνυμα είναι σαφές: ζήστε χαλαρά. Χρησιμοποιήστε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Μοιραστείτε τους πόρους σας.

Ο Ουρανός έχει κοινωνική και συλλογική φύση. Με τον Ουρανό (Ανάδρομο) στον Ταύρο, ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε τα κεφάλαιά μας. Επαναπροσδιορίζουμε τις έννοιες του πλούτου και πειραματιζόμαστε πώς να τον διαθέσουμε στην ευρύτερη κοινότητα, ώστε να μην συγκεντρώνεται πλέον στα χέρια των προνομιούχων. Αυτό ισχύει και για τη συγκατοίκηση. Θα ζούμε μαζί όλο και περισσότερο, μοιραζόμενοι γη και κατοικίες.

Ανάδρομος Ουρανός 29/08 – Αφήστε τη μαγεία να συμβεί .

Οι ανάδρομοι κύκλοι ξεριζώνουν δουλειές, σχέσεις, προοπτικές και συμπεριφορές που έχουν παγιωθεί με την πάροδο του χρόνου και δεν αντιπροσωπεύουν πλέον την υψηλότερη δόνηση / αυτό που χρειαζόμαστε / ποιοι είμαστε. Θα νιώσετε πιο ανήσυχοι τους επόμενους μήνες αλλά σίγουρα όχι χαμένοι. Νέα επίπεδα συνειδητής επίγνωσης επιτυγχάνονται γρήγορα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ο Ουρανός εξαφανίζει συστηματικά κάθε ψεύτικο μέχρι να γίνουμε πιο επαναστάτες και ανεξάρτητοι, πιο σίγουροι για την πορεία μας.

Ο Ουρανός Ανάδρομος σηκώνει ξεχασμένα πέπλα που κρύβουν μέσα του εμπρηστικά, εξεγερτικά πνεύματα. Όταν ο Ουρανός γυρίσει ξανά ευθύς, θα αφήσουμε αυτόν τον νέο εαυτό ελεύθερο, μόλις οι λεπτοί περιορισμοί και οι αναστολές του ανάδρομου έχουν ξεθωριάσει .

Ας μιλήσουμε για τον Ουρανό σε σχέση με τους εξωτερικούς πλανήτες.

Αυτός ο πλανήτης βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία στον Ταύρο αυτή τη στιγμή. Ο Δίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Ταύρο και θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό το επόμενο έτος στις 20 Απριλίου 2024 . Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται και οι δύο σε μια πολύ συμπαθητική θέση εξαγώνου στους Ιχθύς για τα επόμενα 3 χρόνια. Και μετά υπάρχει ο Πλούτωνας Ανάδρομος, προσωρινά στον Αιγόκερω, παρέχοντας επίσης την εξαιρετική υποστήριξη της γης.

Η σύνοδος του Δία Ο Ουρανού είναι μια όψη που έρχεται μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια. (Το τελευταίο περιστατικό ήταν μια τριπλή σύνοδος το 2010-2011 στον αστερισμό των Ιχθύων.) Σηματοδοτεί τεράστια αλλαγή στην προσωπική και συλλογική μας ζωή.

Ανάδρομος Ουρανός 29/08 – Αφήστε τη μαγεία να συμβεί .

Θα ταξιδέψουμε και θα συνδεθούμε με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η ζωή θα αποκτήσει μια μαγική ποιότητα, διεγείροντας τον εγκέφαλο και το πνεύμα. Αυτή είναι μια πολύ ενεργή περίοδος. Η αλλαγή και η κίνηση κυλά από κάθε γωνιά του σύμπαντος.

Η αφθονία γεμίζει τον αέρα. Βάλτε όλη σας την ενέργεια στον Απρίλιο του 2024 και αφήστε τη μαγεία να συμβεί. Τα καλά έρχονται. Ευχάριστες εκπλήξεις σε κάθε γωνιά.

πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments