Ζώδια

Στην Περίοδο Των Επανασυνδέσεων 27/08-11/10

Στην Περίοδο Των Επανασυνδέσεων 27/08-11/10

Πηγή Φωτογραφίας: 9 Ways to Get Closer in Your Relationship for a Stronger Love /savduffy.com

Στην περίοδο των επανασυνδέσεων : Ο Άρης στον Ζυγό 27 Αυγούστου – 11 Οκτωβρίου

Με τον Άρη στην Παρθένο από τις αρχές Ιουλίου, ο εγκέφαλος και το σώμα έχουν διεγερθεί. Η ζωή φαίνεται να κινείται ακόμα πιο γρήγορα.

Ο Άρης στην Παρθένο μας δίνει κατεύθυνση και φιλοδοξία. Δεν είναι καιρός να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τον κόσμο να σας προσπερνάει.

Υπάρχει μια κοσμική παρόρμηση εδώ να κάνουμε κάτι. Ο Γήινος Παρθένος ποθεί νόημα και σκοπό. Ο Παρθένος λατρεύει να κινείται και να δουλεύει το σώμα. Προτείνει και τελειοποιεί, πλάθει και διαμορφώνει. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι από το συνηθισμένο, σε εγρήγορση και ενθουσιασμένοι.

Με τον Άρη στον Ζυγό στρέφουμε με αγάπη την προσοχή μας στις διαπροσωπικές σχέσεις, την επικοινωνία και την κοινότητα. Ο Ζυγός είναι ο μόνιμος σύμβουλος, ο μεσολαβητής του ζωδιακού κύκλου. Ο Άρης στον Ζυγό μας ζητά να είμαστε διπλωμάτες, ευγενικοί, σκεπτόμενοι, με σεβασμό. Αυτή η διέλευση προαναγγέλλει μια εισροή αγάπης, ειρήνης, ισορροπίας και αρμονίας.

Στην περίοδο των επανασυνδέσεων 27/08-11/10 .

Δεν είναι όλα όμως ρόδινα : οι οικείες σχέσεις θα δοκιμαστούν σοβαρά. Η επιτυχία με φίλους και εραστές δεν θα έρθει εύκολα. Είναι σημαντικό να αναλογιστείτε πριν ενεργήσετε και να εξασκηθείτε στην τέχνη της προσεκτικής εξέτασης.

Έχεις σχέση? Μετακομίσατε πρόσφατα σε νέο μέρος; Ζείτε μαζί; Και πώς πάει αυτό; Είναι καιρός να εξασκηθείτε στη συνειδητή επικοινωνία και την οικοδόμηση των σχέσεων με ανανεωμένο σθένος.

Ο Ζυγός είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκεται ο Άρης. Αυτή η διέλευση φέρνει τελικά ισορροπία στις σχέσεις μας και τη δική μας προσωπική ενέργεια. Για όσους είναι ήδη φλογεροί ή επιθετικοί, αυτή η διέλευση φέρνει περισσότερη γαλήνη και ισορροπία στην επικοινωνία σας. Για όσους είναι συνεσταλμένοι ή παθητικοί, θα σας βοηθήσει να είστε πιο διεκδικητικοί και άμεσοι.

Ο Άρης δεν θα επισκεφθεί ξανά τον Ζυγό για άλλα δύο χρόνια, γι’ αυτό επωφεληθείτε από αυτήν την ισχυρή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. αγάπη ~ κοινή ζωή ~ θηλυκότητα ~ αρμονία ~ διπλωματία ~ επικοινωνία 27 Αυγούστου: 1η μέρα του Άρη στον Ζυγό + Ήλιος στην Παρθένο απέναντι από τον Ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθείς. Τα πράγματα δεν θα πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάσατε και αυτό είναι εντάξει.

Αυτή η αντίθεση είναι σκληρή στο σώμα. Βαριές δονήσεις.

28 Αυγούστου: 1η ημέρα του Ανάδρομου Ουρανού στον Ταύρο

30 Αυγούστου: Μπλε Πανσέληνος στους Ιχθείς

3 Σεπτεμβρίου: Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα τελειώνει

4 Σεπτεμβρίου: 1η ημέρα του Ανάδρομου Δία στον Ταύρο

15 Σεπτεμβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει

23 Σεπτεμβρίου: Φθινοπωρινή Ισημερία / 1η ημέρα της σεζόν του Ζυγού

Στην περίοδο των επανασυνδέσεων 27/08-11/10 . 29 Σεπτεμβρίου: Πανσέληνος στον Κριό

8 Οκτωβρίου: 1η ημέρα της Αφροδίτης στην Παρθένο + Άρης σε τετράγωνο με Ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω (ο Πλούτωνας Rx τελειώνει 2 ημέρες αργότερα στις 10 Οκτωβρίου, μια μέρα πριν ο Άρης εισέλθει στον Σκορπιό). Αυτή η επιρροή είναι πολύ έντονη. Ο Πλούτωνας είναι ισχυρός και συναισθηματικός στη φύση. Οι μεγάλοι εσωτερικοί αγώνες είναι υπό αναθεώρηση. Πονοκέφαλοι, άγχος, στρες .

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments