Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Μας κάνει για πρώτη φορά home tour στο σπίτι της με τον Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Μας κάνει για πρώτη φορά home tour στο σπίτι της με τον Αλεξάνδρου

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου / Instagram: @j.touni

Το σπίτι έχει απλή διακόσμηση σε minimal τόνους.

Η Ιωάννα Τούνη μας ξενάγησε στο σπίτι της στην Αθήνα. Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ έχοντας στο πλευρό τους τον γιο τους που σε λίγες μέρες θα βαφτιστεί.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τη βάφτιση του παιδιού τους και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές λεπτομέρειες μαζί με τον διακοσμητή αλλά και καλό της φίλο, Στέφανο.

Είναι γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη ζει και στη Θεσσαλονίκη όπου έχει και εκεί σπίτι αλλά και την δουλειά της. Όμως, όπως είναι λογικό, έρχεται στην Αθήνα όπου εδώ είναι και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μάλιστα και οι δυο έχουν αναφέρει πως η Ιωάννα Τούνη θα πηγαινοέρχεται πολύ συχνά Θεσσαλονίκη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Πάντα, σε κάθε της ταξίδι, την συνοδεύει το παιδί της.

Η influencer είχε υποσχεθεί στους ακόλουθούς της ότι θα κάνει ένα Home Tour στο σπίτι στην Αθήνα και το έκανε αφήνοντας το κοινό της εντυπωσιασμένο καθώς το σπίτι έχει minimal τόνους ενώ η διακόσμηση είναι απλή και λιτή. Η Ιωάννα Τούνη έχει έτσι και το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη αφού έχει πει πως δεν της αρέσει να έχει πολλά πράγματα ο προσωπικός της χώρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments