Nέα της αγοράς

Αυτά είναι τα νέα εσωτερικά των Skoda Kodiaq και Superb

Αυτά είναι τα νέα εσωτερικά των Skoda Kodiaq και Superb

Πηγή Φωτογραφίας: topgeargreece.gr, Ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας των νέων σειρών Kodiaq και Superb, η Skoda αποκάλυψε το πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό τους

Η Skoda αποκάλυψε τα νέα εσωτερικά των επερχόμενων σειρών Kodiaq και Superb που διακρίνονται για την χρηστικότητα και την φινέτσα τους

Ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας των νέων σειρών Kodiaq και Superb, η Skoda αποκάλυψε το πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό τους που διαθέτει ψηφιακό πίνακα ενδείξεων, head-up display και κεντρική οθόνη 12,9 ιντσών για το σύστημα infotainment.

Ο επιλογέας ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου DSG έχει μεταφερθεί στην κολόνα του τιμονιού, δίνοντας πλέον στους εμπρός επιβάτες περισσότερο χώρο, ενώ η ευρύχωρη κεντρική κονσόλα προσφέρει περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Ο τομέας της χρηστικότητας εξυπηρετείται πλέον από τους παραμετροποιήσιμους έξυπνους επιλογείς Skoda Smart Dials που επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο χωρίς να αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Κάθε περιστροφικό κουμπί παρέχει διαισθητική πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του οχήματος.

Από την άλλη, η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει ταπετσαρίες από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και στα δύο μοντέλα ενισχύοντας το προφίλ της βιωσιμότητας τόσο για το νέο Kodiaq όσο και για το Superb.

Τα έξυπνα χειριστήρια

Με την εισαγωγή των Skoda Smart Dials, η εταιρεία ανεβάζει το επίπεδο χρηστικότητας στον δοκιμασμένο συνδυασμό απτικών και ψηφιακών χειριστηρίων στα μοντέλα που θα παρουσιαστούν εφεξής. Αυτή η νέα προσέγγιση βρήκε την πρακτική της εφαρμογή με την τοποθέτηση τριών περιστροφικών μπουτόν κάτω από την οθόνη infotainment, το καθένα με ψηφιακή οθόνη 32 χιλιοστών.

Τα συγκεκριμένα χειριστήρια επιτρέπουν τη γρήγορη πρόσβαση σε πολυάριθμες λειτουργίες του οχήματος ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού.

Skoda Superb neo esoteriko
Ta Smart Dials στο νέο εσωτερικό του Skoda Superb

Τα δύο εξωτερικά Smart Dials για τον οδηγό και τον συνοδηγό ελέγχουν τη θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου, τη θέρμανση και τον εξαερισμό των καθισμάτων, εμφανίζοντας την τρέχουσα ενεργή λειτουργία. Το κεντρικό Smart Dial ελέγχει έως και τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες, όπως την ένταση του ήχου του infotainment, την ταχύτητα του ανεμιστήρα, την κατεύθυνση του αέρα, και τον κλιματισμό.

Λειτουργίες Simply Clever

Το πακέτο λειτουργιών και αξεσουάρ Simply Clever περιλαμβάνει εκτός των άλλων, θέση phone box με δυνατότητες γρήγορης επαγωγικής φόρτισης smartphone έως και 15 W – στο Kodiaq επεκτείνεται για δύο συσκευές – σε συνδυασμό με μια ενεργή λειτουργία ψύξης. Επιπλέον, οι επιβάτες επωφελούνται από τέσσερις θύρες USB-C με ισχύ 45 W, καθώς και από μια βολική θύρα USB-C 15 W στον καθρέφτη. Οι πίσω επιβάτες θα εκτιμήσουν έναν νέο αποθηκευτικό χώρο στο κεντρικό τούνελ.

Η Skoda επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά υλικά για όλα τα υφάσματα του εσωτερικού, καθώς και για τα δύο γνώριμα χαρακτηριστικά Simply Clever: την ομπρέλα στην πόρτα του οδηγού και την ξύστρα πάγου.

Skoda Superb neo esoteriko
Το νέο εσωτερικό της σειράς Skoda Superb απαρτίζεται από ανακυκλώσιμα υλικά

Στο Kodiaq, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών εσωτερικών επενδύσεων με υφάσματα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Για την τέταρτη γενιά του Superb, ισχύουν τα ίδια με το κορυφαίο μοντέλο L&K να διαθέτει δέρμα που έχει υποστεί βιώσιμη δέψη με τη χρήση υγρών αποβλήτων από την επεξεργασία ελιάς.

Ο Peter Olah, επικεφαλής σχεδιασμού των εσωτερικών για τα μοντέλα της Skoda Auto, δήλωσε: “Οι εσωτερικοί χώροι της Skoda αντιπροσωπεύουν τη διαισθητικότητα, την απλότητα, την εστίαση στον πελάτη και τις έξυπνες λύσεις. Η τελευταία μας καινοτομία, οι έξυπνοι επιλογείς Skoda Smart Dials, έχει επεκτείνει τις διαισθητικές επιλογές για τον έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου, συνδυάζοντας τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους: φυσικά χειριστήρια και ψηφιακές οθόνες.

Η νέα σχεδίαση των Kodiaq και Superb διαθέτουν μεγάλες οθόνες, έναν επιλογέα ταχυτήτων τοποθετημένο στην κολόνα του τιμονιού και μια καινούργια κεντρική κονσόλα. Αυτές οι βελτιώσεις άνοιξαν το δρόμο για ένα πιο ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό που όχι μόνο τραβάει το μάτι, αλλά προσφέρει επίσης πρακτικότητα και πραγματική προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας”.

Πηγή: topgeargreece.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments