Αθλητισμός

“Καθαρίζει” το ρόστερ ο Κορδόν, έρχονται ηχηρές αποχωρήσεις! [vid]

“Καθαρίζει” το ρόστερ ο Κορδόν, έρχονται ηχηρές αποχωρήσεις! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), "Καθαρίζει" το ρόστερ ο Κορδόν, έρχονται ηχηρές αποχωρήσεις! [vid]

Στο Λιμάνι επικρατεί... παροξυσμός μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου σταρ, ωστόσο η ομάδα ασχολείται και με τους παίκτες που πρέπει να φύγουν, παρότι πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν κλείσει.

Ολυμπιακός: Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάνγκ Ινμπόμ, καθώς οι Πειραιώτες έφτασαν σε συμφωνία με τη σερβική ομάδα για την παραχώρησή του.

Τα 5,5 εκατ. ευρώ ήταν ικανό ποσό για την πώλησή του καθώς, όπως έχετε διαβάσει ήδη στο sportdog, η μεταμέλεια και η προσπάθειά του να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με το κλαμπ βρήκαν σε τοίχο. Από αυτή την άποψη αφενός θα ήταν χρονοβόρο και αρνητικό (για την αξία τού παίκτη στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο) να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεσή του. Ενώ, παράλληλα, διευρύνονται περαιτέρω οι ήδη καλές σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι, βεβαια, αγωνίζονται στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό δείχνει ότι ο Κορεάτης άσος έχει πρόοδο στην καριέρα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο Βελιγράδι θα δυσκολευτεί πολύ να βρει θέση βασικού. Ο Μπάρακ Μπακάρ παίζει με 3-5-2 και για αυτόν τον λόγο ήδη ο Ερυθρός Αστέρας έχει πλήθος από χαφ στο ρόστερ του – Διαθέτει δύο “6άρια”, τρεις που παίζουν ως “8άρια” και τέσσερα “10άρια”, τυπικά δηλαδή θα δυσκολευτεί για να βρει θέση στην 11’αδα.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη πλευρά, θα γλιτώσει το συμβόλαιό του (ύψους 1 εκατ. ευρώ) και θα βάλει στα ταμεία του 5,5 εκατ. ευρώ (συνολικό όφελος, δηλαδή, στα 6,5 εκατ. ευρώ), την ώρα που ο Χουάνγκ ζητούσε στις αρχές Αυγούστου να αποχωρήσει με 3,5 εκατ!

Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν, είτε για πρωταθλήματα που είναι ακόμα ανοιχτά σε μεταγραφές είτε ακόμα και με λύση συμβολαίου. Σημειώνεται ονόματα; Παπ Αμπού Σισέ, Πιέρ Κουντέ, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά! Πρόκειται για 3+1 παίκτες που είναι 11αδάτοι, αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Κουντέ και Σισέ ενδεχομένως να έχουν μια ευκαιρία ακόμα, στον βαθμό που οι στόπερ “σηκώνουν” ενίσχυση, ενώ και στα χαφ μετά την αποχώρηση του Χουάνγκ καλό θα ήταν να υπάρχει μια ακόμα λύση.

Δεδομένα οι Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι εκτός μετά την έλευση του Στέφαν Γιόβετιτς, ενώ θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον Φαντιγκά που, θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να δώσει λύσεις (και) στη θέση του Χουάνγκ. Αν ο Μαρτίνεθ επιμείνει για την αποχώρησή του, ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει στη γωνία για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments