Lifestyle

Όλοι μαζί μπορούμε – Χάρις Αλεξίου: Έβαλε τα κλάματα με το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή [vid]

Όλοι μαζί μπορούμε – Χάρις Αλεξίου: Έβαλε τα κλάματα με το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Χάρις Αλεξίου: 3+1 πράγματα που μάθαμε από το rework του τραγουδιού / OK.MAG.GR

Τον Ιούνιο του 2020 η Χάρις Αλεξίου είχε ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας ανέβηκε ξανά στη σκηνή προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε χετς, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο για χάρη της συναυλίας του «Όλοι μαζί μπορούμε» η οποία ήταν αφιερωμένη στον στο μεγάλο συνθέτη Αντώνη Βαρδή.

Τον Ιούνιο του 2020 η Χάρις Αλεξίου είχε ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας ανέβηκε ξανά στη σκηνή προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή.

Στόχος της συναυλίας – πέρα από το να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή – ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσω των δράσεων του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

View this post on Instagram

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official)

Η Χάρις Αλεξίου, βουρκωμένη, αφού καταχειροκροτούμενη από χιλιάδες κόσμο, διάβασε ένα γράμμα που έγραψε στον Αντώνη Βαρδή.

Στην αρχή της συναυλίας μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε και η αδελφή του Γιάννη Βαρδή, Καλλιστώ, η οποία προκάλεσε συγκίνηση με τον λόγο της, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στον πατέρα της.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου.

Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments