Ελλάδα

Blue Horizon: Κρητικός, μέλος 10μελούς οικογένειας και με εισιτήριο ο 36χρονος που σκοτώθηκε [vid]

Blue Horizon: Κρητικός, μέλος 10μελούς οικογένειας και με εισιτήριο ο 36χρονος που σκοτώθηκε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Διαδίκτυο, Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αδιανόητο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μέλη του πληρώματος του "Blue Horizon"

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται καπετάνιος και τα 3 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που έχουν συλληφθεί - Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αδιανόητο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μέλη του πληρώματος του “Blue Horizon”, πέταξαν τον 36χρονο στη θάλασσα, την ώρα που εκείνος πήγε να μπει στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου. Το πλοίο αρχικά είχε αναχωρήσει για το Ηράκλειο, αλλά με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα.Ο 36χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε καταγωγή από το Λασίθι.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ekriti.gr, οργή και αγανάκτηση επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Οπωε αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος του πληρώματος. Πρόκειται για μέλος δεκαμελούς οικογένειας, ενώ, όπως λένε λιμενικές πηγές του ίδιου μέσου, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Blue Horizon – Το μεσημέρι στον εισαγγελέα 4 μέλη του πληρώματος

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα από το πλήρωμα που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Το μεσημέρι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά οι τέσσερις συλληφθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία που τους βαραίνει είναι ανθρωποκτονία από κοινού.

“Ήταν φως φανάρι ότι θα συμβεί το κακό”

Επιβάτης που ήταν παρών στο περιστατικό, μίλησε στο MEGA περιγράφοντας την σκηνή.

“Την ώρα που ξεκίναγε το πλοίο και έβαζε τις μηχανές, ακούω φωνές και τρέχω στο πίσω μέρος και βλέπω τον ύπαρχο του πλοίου να απωθεί έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να μπει στο καράβι. Όλος ο κόσμος φώναζε γιατί ήταν φως φανάρι ότι θα έπεφτε στη θάλασσα. Αυτός συνέχισε, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να πέσει στη θάλασσα. Ήταν φως φανάρι ότι θα συμβεί το κακό”.

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες του πλοίου είδαν τον άντρα να πνίγεται και ειδοποίησαν αμέσως το Λιμενικό για να ενημερώσουν για όσα συνέβησαν.

“Για μένα το χειρότερο το οποίο συνέβη είναι, αν δείτε το βίντεο, ότι ρίχνει μια ματιά (σ.σ. ο ύπαρχος) λες και έπεσε… και γατί να έπεφτε και σκύλος στη θάλασσα, θα υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Γυρνάει και τον κοιτάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και γυρνάει απαθέστατα και δίνει σήμα για να φύγει το πλοίο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments