Ελλάδα

Μπέος: Χωρίς νερό και ρεύμα ο Βόλος – Τα συνεργεία δεν μπορούν να εντοπίσουν τις βλάβες [vid]

Μπέος: Χωρίς νερό και ρεύμα ο Βόλος – Τα συνεργεία δεν μπορούν να εντοπίσουν τις βλάβες [vid]
Κομμένη στη μέση είναι η πόλη του Βόλου εξαιτίας της υπερχείλισης των ρεμάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Κομμένη στη μέση είναι η πόλη του Βόλου εξαιτίας της υπερχείλισης των ρεμάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο ο Βόλος δεν έχει νερό ενώ το 90% της πόλης δεν έχει και ρεύμα. Τα συνεργεία, όπως είπε, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις βλάβες, γεγονός που μέχρι τώρα δεν έχουν κατορθώσει καθώς ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τα σημεία που υπάρχουν οι βλάβες.

Την ίδια στιγμή, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε απέραντες λίμνες, με τις υποδομές να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. «Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η αποκατάσταση των ζημιών στα δίκτυα υδροδότησης και ηλεκτρισμού», τόνισε ο δήμαρχος Βόλου απευθύνοντας έκκληση για ενίσχυση των συνεργείων στην περιοχή καθώς τα υφιστάμενα δεν επαρκούν για το μέγεθος των ζημιών.

Κακοκαιρία Daniel: Σε ποιους οδικούς άξονες απαγορεύεται η κυκλοφορία [vid]

Μέσω του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος Ε65 γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την Λάρισας προς την Αθήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Διακοπή κυκλοφορίας έχει ανακοινωθεί και στους οδικούς άξονες ΠΕΟ Λάρισας – Βόλου, Λάρισας – Φαρσάλων, Λάρισας – Καρδίτσας, αλλά και στον δήμο Κιλελέρ, όπου πριν λίγο ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο απεγκλωβισμός ενός ατόμου από την Πυροσβεστική στο ύψος του κόμβου του Πλατυκάμπου.

Αναλυτικότερα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τον κόμβο της Νίκαιας έως τη χ.θ. 323+439, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων. Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων και ακολούθως  στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας (χ.θ.8+000) έως τα Φάρσαλα, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Αχιλλείου – Καλαμακίου από τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Αχιλλείου έως τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Καλαμακίου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας, από τη διασταύρωση Κοιλάδας (χ/θ 12+000) έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (χ/θ 23+000),
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, από τον κυκλικό κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 08+140) έως τα όρια με Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (χ/θ 33+640) &
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλελέρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments