Αθλητισμός

Άρης: Η υπέρβαση πρέπει να γίνει στο «εξάρι»

Άρης: Η υπέρβαση πρέπει να γίνει στο «εξάρι»

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021-2022 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να «επενδύσουν» στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ από το πάνω ράφι, που μαζί με την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία, θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα τους.

Ο Άρης κινείται στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να καλύψει τα κενά που έχει στο ρόστερ του. Ο Βέλεθ βρίσκεται, ήδη, στη Θεσσαλονίκη και απομένει μόνο η επισημοποίηση της επιστροφής του στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (7/9) και ο Σουλεϊμάνοφ, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και ο Ρώσος μεσοεπιθετικός της Κράσνονταρ αποτελούν δυο πολύ καλές λύσεις στα χέρια του Μάντζιου. Που περιμένει, όμως, την ολοκλήρωση και των άλλων κινήσεων που έχει ζητήσει όπως γράφει το top10.gr

Που θα μπορεί να αγωνιστεί και μόνος του στη θέση «έξι» χωρίς προβλήματα και θα λύσει τα χέρια του Άκη Μάντζιου, καθώς θα μπορεί να αλλάζει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία.

Για έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή, πραγματικά, αξίζει να γίνει η υπέρβαση στο οικονομικό. Γιατί μαζί με την επικείμενη επιστροφή του Μάνου Γκαρθία στην αγωνιστική δράση, μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Άρη.

Ένα από τα βασικά, επίσης, κριτήρια των ανθρώπων του Άρη σε ότι αφορά την επιλογή όχι μόνο του αμυντικού χαφ, αλλά και των υπολοίπων παικτών που θα αποκτηθούν, φαίνεται ότι είναι το να μπορούν άμεσα να αγωνιστούν. Να τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και να είναι διαθέσιμοι από το επόμενο παιχνίδι, το εκτός έδρας ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι δυο από τις τρεις περιπτώσεις αμυντικών χαφ, στις οποίες φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο Άρης, έχουν συμβόλαιο με ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι έχουν κάνει προετοιμασία, έχουν δώσει φιλικά παιχνίδια και βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Σουλεϊμάνοφ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βέβαια, ο Άρης παίζει και με τον χρόνο, καθώς θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις συγκεκριμένες κινήσεις, μέχρι τη Δευτέρα (11/9).

ΥΓ. Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τον Σαμόρα, καθώς ο Μάντζιος τον υπολογίζει και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Ακόμα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να μείνει ως τέταρτος κεντρικός αμυντικός, μετά τους Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Βέλεθ, ο Αηδόνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments