Αθλητισμός

“Οι τρεις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις Κορδόν – Έχει άκρες παντού – ‘Ξεφόρτωμα’ από του Ρέντη”

“Οι τρεις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις Κορδόν – Έχει άκρες παντού – ‘Ξεφόρτωμα’ από του Ρέντη”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE / ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ίσως το πιο απαιτητικό καλοκαίρι της σύγχρονης ιστορίας του σε επίπεδο σχεδιασμού και ο Αντόνιο Κορδόν τώρα μπορεί να συστηθεί στο κοινό.

Το εντυπωσιακό φινάλε (;) του Ολυμπιακού στις καλοκαιρινές μεταγραφές, ολοκλήρωσε πρακτικά και την υλοποίηση του φετινού σχεδιασμού, ο οποίος και φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του νέου του τεχνικού διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν. Οι «ερυθρόλευκοι», ουσιαστικά μέσα σε λίγες ώρες, το περασμένο διήμερο Κυριακής-Δευτέρας, έκλεισαν δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις για τη νέα σεζόν: βασικός σέντερ φορ (Στέβαν Γιόβετιτς) και βασικός εξτρέμ (Ντάνιελ Ποντένσε). Στους δύο, να προστεθεί φυσικά και ο έτερος βασικός εξτρέμ (Όλα Σολμπάκεν) που είχε προηγηθεί λίγα 24ωρα πίσω. Όλοι τους, έκλεισαν και υπέγραψαν εγκαίρως, για να δηλωθούν και στη λίστα του Europa League, ούτως ώστε να αποφευχθούν φυσικά οι περσινές… ποικιλίες όπως γράφει το sportdog.gr

Έτσι, ο Ισπανός παράγοντας και η διοίκηση, «έκλεισαν» τη νέα ομάδα που πλέον θα κληθεί να στήσει και να μοντάρει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Περιττό να αναφερθεί βεβαίως το πόσο σημαντικές ήταν αυτές οι τρεις κινήσεις για τον νέο Ολυμπιακό, αφού όλοι τους θα αποτελέσουν τον βαρύ επιθετικό οπλισμό στα χέρια του προπονητή. Και η απόκτησή τους είναι που ουσιαστικά κάνει ένα ήδη πολύ καλό -όπως φαινόταν- ρόστερ, να μετατραπεί αυτομάτως σε «πρωταθληματικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments