Αθλητισμός

Ώρα μηδέν για τον στόπερ της ΑΕΚ [vid]

Ώρα μηδέν για τον στόπερ της ΑΕΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΕΚ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Όλα τα δεδομένα για την απαραίτητη μεταγραφή που τρέχει να κλείσει η ΑΕΚ μέχρι την Δευτέρα

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι η βασική προτεραιότητα στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει αργήσει χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο θέμα και πλέον δίνει «μάχη» και με το ρολόι, προκειμένου μέχρι τις 11 του μήνα( τότε κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα), να βρει τον εκλεκτό του Ματίας Αλμέιδα για την αμυντική γραμμή.Ουσιαστικά η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή την στιγμή με τρία στόπερ και έχει μπροστά της έναν αγωνιστικό «Γολγοθά» σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως γράφει το top10.

Μια μεταγραφική κίνηση την οποία η Ένωση γνώριζε πως θα έπρεπε να έχει από πολύ νωρίς το καλοκαίρι, με τον κίνδυνο να μείνει μονάχα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και συμπληρωματικούς τους νεαρούς και άπειρους, Χρυσόπουλο και Ρόκσον να είναι αρκετά ορατός.

Τώρα όσον αφορά τις αγορές που εξετάζει η ΑΕΚ αυτές είναι της Κεντρικής και της Λατινικής Αμερικής. Δύο αγορές τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά ο Ματίας Αλμέιδα, έχοντας ήδη ορισμένους ποδοσφαιριστές υπόψιν του.

O Αργεντινός τεχνικός επιθυμεί να βρει έναν ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος θα καλύπτει πλήρως τα δικά του «θέλω». Όμως είναι η αλήθεια πως οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα, μιας και το να στραφεί η ΑΕΚ στην δεξαμενή των ελεύθερων (κλείνει 30 Σεπτεμβρίου) δεν είναι και το ιδανικό.

Όλα αυτά την ώρα που η Ένωση καλείται με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό στην «Opap Arena» να ταξιδέψει στην Αγγλία για τον αγώνα με την Μπράιτον και να κλείσει μια τριάδα… φωτιά κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments