Αθλητισμός

Σούπερ Μλαντένοβιτς “καθαρίζει” για τη Σερβία με δύο ασίστ!

Σούπερ Μλαντένοβιτς “καθαρίζει” για τη Σερβία με δύο ασίστ!

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού “σέρβιρε” τα δύο πρώτα γκολ των Σέρβων απέναντι στη Λιθουανία!

Euro 2024 – Παναθηναϊκός: Η Σερβία ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο προηγούμενη με 3-1 της Λιθουανίας. Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος έβγαλε δύο ασίστ, για το 1-0 του Μίτροβιτς στο 21′ και το 2-0 του ίδιου παίκτη στο 33′.

Το μεγάλο… στοίχημα του Άρη με Σουλεϊμάνοφ – Αποφασίζει τα πάντα ο Μάντζιος

Την πρώτη του προπόνηση στον Άρη έκανε χθες ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και αν μη τι άλλο οι προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί για τον 24άχρονο winger είναι μεγάλες.

Άρης: Την πρώτη του προπόνηση στον Άρη έκανε χθες ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και αν μη τι άλλο οι προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί για τον 24άχρονο winger είναι μεγάλες.

Κατά την επικύρωση του δανεισμού του από την Κράσνονταρ, ο ίδιος δήλωσε στον επίσημο ιστότοπο της ΠΑΕ ότι “θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα” και η αλήθεια είναι πως αν προσαρμοστεί γρήγορα, αποκτήσει σταθερότητα στο παιχνίδι του και αντιληφθεί ότι είναι σημαντικός για το σύνολο, τότε η προσθήκη του στο ρόστερ μπορεί να αποδειχθεί λαχείο. Προφανώς η πορεία του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το κλαμπ αλλά πρωτίστως από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον τρόπο με τον οποίον θα λειτουργήσει, αλλά σίγουρα το να νιώσει σημαντικός θα του δώσει ένα έξτρα κίνητρο.

“Ο Άρης θα πρέπει να ξέρει ότι για να αποδώσει ο Σάπι είναι απαραίτητο να τον αγκαλιάσει ως οργανισμός και να τον στηρίξει. Μακροπρόθεσμα θα βγει κερδισμένος. Θεωρώ ότι τα δύο επόμενα χρόνια θα δείξουν την αγωνιστική πορεία του. Νομίζω όμως ότι η επιλογή είναι εξαιρετική”, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Metropolis 95,5 δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Κράσνονταρ και γνωρίζει τον Σουλεϊμάνοφ τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο της ψυχοσύνθεσης του παίκτη. “Ο Σάπι είναι τρομερός παίκτης κι αν μπει καλά σ’ ένα παιχνίδι, προετοιμαστείτε να τον δείτε να κάνει απίθανα πράγματα”. Η προσθήκη του Ρώσου winger αποτελεί για τον Άρη ένα από τα ηχηρά μεταγραφικά στοιχήματα. Αφενός γιατί πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ταλέντο στη χώρα του. Αφετέρου διότι η παρουσία του μπορεί να ανεβάσει αισθητά το ποιοτικό επίπεδο στην επίθεση και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Κιτρινόμαυρους, αντικαθιστώντας το κενό που άφησε η μεταγραφή του Πάλμα στη Σέλτικ. Σουλεϊμάνοφ βρίσκεται στο σημείο που ψάχνει ένα δυνατό comeback στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Άρης του δίνει την ευκαιρία και του προσφέρει το περιβάλλον για να το πετύχει. Ως αριστεροπόδαρος αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, συγκλίνει με ταχύτητα προς τον άξονα και εκτελεί με το αριστερό, που είναι το καλό πόδι του. Στον Άρη λείπει αυτή τη στιγμή ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις πλευρές της επίθεσης, καθώς ούτε ο Μενέντες ούτε ο Κάρλσον έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης παρουσιάζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments