Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της – «Σ αγαπαώ με όλο μου το είναι»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της – «Σ αγαπαώ με όλο μου το είναι»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ - OK! Magazine.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας. Πλάσμα μου υπέροχο»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες και δεν το κρύβει. Αν και δεν αποκαλύπτει το πρόσωπο ή περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της, αναρτά κοινά τους στιγμιότυπα.

View this post on Instagram

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, η instagrammer και μοντέλο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νέα φωτογραφία τους.

Αγκαλιασμένο, το ζευγάρι απολαμβάνει τη βόλτα του με ένα σκάφος σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο και ανταλλάσσει ένα φιλί, από τις διακοπές που έκαναν στην Κυρά Παναγιά Αλοννήσου.

Εκτός από τη φωτογρφία, η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε και σε μια ερωτική εξομολόγηση. Απευθυνόμενη στον σύντροφό της, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας. Πλάσμα μου υπέροχο, μοναδικέ μου άνθρωπε, σπάνιο αρσενικό μου! Σε αγαπάω με όλο μου το είναι, δεν με νοιάζει τίποτα αρκεί να με κρατάς στην αγκαλιά σου».

Δείτε την ανάρτηση

Νωρίτερα τον Ιούλιο, το μοντέλο είχε κοινοποιήσει ακόμη μια φωτογραφία με τον σύντροφό της. Πρόκειται για την ημέρα που έγινε 33 και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία ανάρτηση στο Instagram. Φορώντας το μαγιό της, κρατά μία μεγάλη ανθοδέσμη από κόκκινα και μπλε τριαντάφυλλα και ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, το μοντέλο ποζάρει ξαπλωμένο με έναν άνδρα σε μία παραλία, χωρίς να δώσει παραπάνω στοιχεία για την ταυτότητά του.

«Ευλογία να μεγαλώνεις όπως επιθυμείς. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου είσαι εσύ ! Δεν θέλω τίποτα περισσότερο ! Υγεία να έχουμε όλοι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments