Ελλάδα

Δήμαρχος Παλαμά: Δεν πλημμυρίσαμε από το σπάσιμο αναχώματος στον Καλέντζη [vid]

Δήμαρχος Παλαμά: Δεν πλημμυρίσαμε από το σπάσιμο αναχώματος στον Καλέντζη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi, «Το ανάχωμα που έσπασε στον Καλέντζη δεν είναι αυτό που έπνιξε τον Παλαμά» τόνισε ο δήμαρχος Παλαμά μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του OPEN

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η απάντηση του Γιώργου Σακελλαρίου στις κατηγορίες

«Το ανάχωμα που έσπασε στον Καλέντζη δεν είναι αυτό που έπνιξε τον Παλαμά» τόνισε ο δήμαρχος Παλαμά μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του OPEN.«Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση. Βγαίνουν πολλά άσχετα με την πραγματικότητα. Τα συμπεράσματα θα βγουν από τους καθ’ ύλη αρμόδιους. Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει και αν είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς που έχουν την ευθύνη να την πληρώσω κι εγώ αρκεί να αποδειχτεί. Αν έσπασε και αν έπρεπε να σπάσει το ανάχωμα σε αυτό το σημείο», υποστήριξε ο Γιώργος Σακελλαρίου.

«Οι συσκέψεις και τα συντονιστικά στην Περιφέρεια έγιναν πριν την κακοκαιρία και πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Το νερό που έπεσε πιστεύετε ότι ήταν διαχειρίσιμο; Όσο και να ενισχυθούν τα αναχώματα, όσο και να καθαριστούν τα ρέματα, ότι έργα και να γίνουν, αν δεν γίνει η ανάσχεση των νερών στα ορεινά δεν θα λυθεί το πρόβλημά μας» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Παλαμά.

Πάντως, ρεπορτάζ του Star έφερε στο φως μαρτυρία που «δείχνει» το δήμαρχο ως εντολέα για τη ρίψη του αναχώματος. 

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.