Nέα της αγοράς

Woods, Exxon: Απαραίτητη η μείωση των εκπομπών CO2 στην αγορά για την ενεργειακή μετάβαση

Woods, Exxon: Απαραίτητη η μείωση των εκπομπών CO2 στην αγορά για την ενεργειακή μετάβαση

Πηγή Φωτογραφίας: Energy press, Η κυβερνητική πολιτική δεν είναι αρκετή για τη μείωση των εκπομπών και την επιτάχυνση της μετάβασης του κόσμου σε καθαρότερες πηγές ενέργειας

Η κυβερνητική πολιτική δεν είναι αρκετή για τη μείωση των εκπομπών και την επιτάχυνση της μετάβασης του κόσμου σε καθαρότερες πηγές ενέργειας

Η κυβερνητική πολιτική δεν είναι αρκετή για τη μείωση των εκπομπών και την επιτάχυνση της μετάβασης του κόσμου σε καθαρότερες πηγές ενέργειας και απαιτείται μια αγορά για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Exxon Mobil Corp. Darren Woods.

Οι σαφείς κυβερνητικές πολιτικές σε όλο τον κόσμο που εστιάζουν στη μείωση των εκπομπών είναι ζωτικής σημασίας και ο νόμος-ορόσημο για τη μείωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ «είναι καταλυτικός για τις επενδύσεις» στις αλυσίδες εφοδιασμού για τη μετάβαση στην ενέργεια -αλλά θα απαιτηθούν περισσότερα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Woods.

«Οι κυβερνήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να επιδοτούν τις μειωμένες εκπομπές στο διηνεκές», δήλωσε ο Woods τη Δευτέρα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πετρελαίου στο Κάλγκαρι. «Τελικά, οι δυνάμεις της αγοράς θα πρέπει να μπουν στο παιχνίδι, και θα χρειαστούμε μια αγορά για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments