Αθλητισμός

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Βασικός Ντεσπόντοφ, «δεκάρι» ο Μουργκ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Βασικός Ντεσπόντοφ, «δεκάρι» ο Μουργκ

Πηγή Φωτογραφίας: [363696] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΕΛΣΙΝΚΙ - ΠΑΟΚ

Από τις δοκιμές, στην πράξη: Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πήρε φανέλα βασικού στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League απέναντι στην Ελσίνικι, στο «δέκα» ο Μουργκ - Ποιες οι επιλογές της Ελσίνκι.

Με αλλαγές αλλά χωρίς να φαντάζει έκπληξη το πλάνο ενδεκάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου πως εφαρμόζει στην πράξη όλα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις…

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι, με τετράδα στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στα χαφ επιστρέφει το δίδυμο του καλοκαιριού και συγκεκριμένα οι Τσιγγάρας – Σβαμπ, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να παίρνει φανέλα βασικού στην τριπλέτα πίσω από τον φορ. Στο δεξί «φτερό» ο Αντρίγια και στο «δέκα» ο Μουργκ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σαμάτα.

Ο Τόνι Κορκεακούνας θα παρατάξει την Ελσίνκι με τον Μαένπα κάτω από τα δοκάρια και τους Τοΐβιο, Ντε Γκράσα και Ραΐταλα ως τριάδα στην άμυνα. Σοΐρι, Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν και Χαμαλάινεν θα είναι η τετράδα της μεσαίας γραμμής, με τους Χετεμάι, Ραντούλοβιτς και Μπαντέ να απαρτίζουν την επιθετική τριάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments