Lifestyle

Θέμης Κανέλλος: Δημοσίευσε μηνύματα που δέχεται – «Έχεις καλύτερο μ@@@ από την κοπέλα μου»

Θέμης Κανέλλος: Δημοσίευσε μηνύματα που δέχεται – «Έχεις καλύτερο μ@@@ από την κοπέλα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Diaforetiko.gr

«Η κοπέλα μου, μου κάνει πλάκα ότι θα σε προτιμούσα από αυτή και η αλήθεια είναι ότι την πατάς κάτω»

Μετά το viral βίντεό του για την απαλλαγή από τον στρατό, ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από μηνύματα που του στέλνουν άντρες.

«Στο λένε πολλοί, αλλά είσαι η φαντασίωση για τους περισσότερους άντρες» του έγραψε ένας.

Κάποιος άλλος του έστειλε, μεταξύ άλλων: «Η κοπέλα μου, μου κάνει πλάκα συνέχεια, ότι θα σε προτιμούσα από αυτή και είναι αλήθεια, ότι όντως την πατάς κάτω».

Στην ανάρτηση με τα μηνύματα, ο πρώην παίκτης του «Big Brother» ανέβασε και μια selfie φωτογραφία του. Στη λεζάντα, έγραψε: «Η Μαντόνα λάμπει στη νέα της selfie».

Πήγε για απαλλαγή από τον στρατό με μίνι και κορσέ

Το καλοκαίρι, ο YouTuber έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, μέσω TikTok δύο βίντεο. Στο πρώτο, δείχνει το φόρεμα που επέλεξε για να πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά της απαλλαγής του.

Σ ένα από τα δύο κλιπ, ο ίδιος έχει φτάσει στο Φρουραρχείο Αθηνών και ακούγεται να λέει, δείχνοντας παράλληλα το μίνι φόρεμα που επέλεξε με έναν κορσέ στη μέση: «Ερντογάν έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι χαλαρό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε να με βάλουν πρώτη γραμμή;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments