Πολιτική

Άδωνις: Όλα όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος

Άδωνις: Όλα όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Η παρέμβαση του υπουργού Εργασίας για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του σχολιάζει ένα viral βίντεο του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη που σε παλιότερη ομιλία του λέει πως είναι υπέρ του να φεύγουν οι νέοι στο εξωτερικό.

«Ο @skasselakis πολύ έξυπνα δεν κάνει καμμία πολιτική δήλωση έως ότου καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος. Όμως πραγματικά τί να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το βίντεο; Ότι το να φεύγουν τα παιδιά μας έξω είναι η λύση για την Ελλάδα; Ότι η νοοτροπία που θα πάρουν στις επιχειρήσεις έξω πρέπει να μεταφερθεί στην Ελλάδα; Ότι η οικονομία μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική; Ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους κλπ; Όλα όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος….», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αναλυτικά, ο κ. Κασσελάκης λέει στο βίντεο: «Πολύς κόσμος με ρωτά “γιατί βοηθάς να φύγουν τα καλύτερα μυαλά από την Ελλάδα;” και αυτό που μπορώ να σας πως είναι πως για μένα το να φύγουν τα μυαλά από την Ελλάδα, είναι η λύση για την Ελλάδα. Γιατί πρέπει να πάνε στο εξωτερικό να πάρουν ικανότητες και γνώσεις 21ου αιώνα. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε μια χώρα ανταγωνιστική μόνο στον τουρισμό και στα αγροτικά προϊόντα, που είναι τοπικοί παράγοντες και όχι σε startups και υπηρεσίες, σε αυτά πρέπει οι Έλληνες να είναι ανταγωνιστικοί σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι’ αυτό πιστεύω πως οι νέοι μας πρέπει να είναι στο εξωτερικό, να μάθουν τις γλώσσες καλά, τις ικανότητες που μπορούν να πάρουν από τις εταιρείες και το βασικότερο να μάθουν άλλες νοοτροπίες, για να μπορέσουν να γυρίσουν πίσω. Αν λυθεί εδώ η κατάσταση, τα βρουν οι πολιτικοί αλλά η πραγματικότητα είναι πως με τις τωρινές ενδείξεις δεν θα αλλάξουν τα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments