Ελλάδα

Κακοκαιρία Elias: Το νερό ξεπερνάει το ένα μέτρο στην Εύβοια, δύσκολη η κατάσταση [vid]

Κακοκαιρία Elias: Το νερό ξεπερνάει το ένα μέτρο στην Εύβοια, δύσκολη η κατάσταση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ELIAS" / ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΛΟΧΟΥ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Ανελέητο σφυροκόπημα στη Βόρεια Εύβοια, στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννα

Η κακοκαιρία Elias σφυροκοπά τη χώρα και ειδικά την Εύβοια, αφού μετά «τις πληγές» που άνοιξε ο Daniel, δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά με τις ισχυρές βροχοπτώσεις να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε πλήθος περιοχών.

Ενδεικτικά, δύσκολη είναι η κατάσταση στο Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, όπου ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας στο evima.gr κάνει έκκληση να μην υπάρχουν άσκοπες μετακινήσεις, αφού έχουν πλημμυρίσει τα πάντα και το νερό στους δρόμους φτάνει ή και ξεπερνάει το ένα μέτρο.

«Έπεσαν 150 χιλιοστά βροχής μέχρι τις 6:00, στο δυτικό κομμάτι του δήμου στις Ροβιές και τη Λίμνη, και έχουν φέρει όλο το βουνό μέσα στους οικισμούς. Κάνουμε έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται άσκοπα, το νερό είναι πάρα πολύ. Έχουν υπερχειλίσει όλα τα ποτάμια. Η κατάσταση κρίνεται αυτή τη στιγμή επικίνδυνη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα προβλήματα είναι στις καμένες περιοχές. Εντοπίζονται κυρίως στις Ροβιές και στο Μετόχι. Το νερό είναι πάρα πολύ, έχει δημιουργηθεί ένας χείμαρρος. Είναι όλο το βουνό και κατεβαίνει προς τα κάτωΑν συνεχίσει αυτός ο καταποντισμός, δεν ξέρουμε τι θα προκύψει στους άλλους οικισμούς. Είναι πολύ το νερό, πολύ περισσότερο από τον Daniel».

«Παρακαλώ όλους τους δημότες να μην μετακινούνται άσκοπα. Αυτή τη στιγμή μετακινούμε προς τις Ροβιές και το νερό είναι ένα μέτρο στον δρόμο. Να μην μετακινείται κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments