Πολιτική

Χατζηδάκης: Αποφάσεις για τον μειωμένο ΦΠΑ τις επόμενες ημέρες [vid]

Χατζηδάκης: Αποφάσεις για τον μειωμένο ΦΠΑ τις επόμενες ημέρες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί η μείωση του ΦΠΑ σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ σχολίασε και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα τεθεί επί τάπητος η μείωση του ΦΠΑ

Στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Υπουργός ΟικονομικώνΚωστής Χατζηδάκης. Ο Υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί η μείωση του ΦΠΑ σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ σχολίασε και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με το τέλος του market pass, τόνισε πως «τα πράγματα πηγαίνουν καλά επειδή κρατάμε ένα ζύγι. Αν το χάσουμε θα ξεφύγει η κατάσταση. Εξαντλούμε κάθε πιθανότητα που έχουμε από τον προϋπολογισμό. Έχουμε μια πολιτική σοβαρότητας και ευθύνης στα οικονομικά».

«Ήταν αναμενόμενο πως θα έχουμε αντίδραση από τον κόσμο και υπάρχει μια δυσαρέσκεια ως προς το ζήτημα αυτό (των καταστροφών). Είμαστε εδώ, δεν ισχυριστήκαμε πως είμαστε αλάθητοι, μαθαίνουμε από τα λάθη μας, αλλά η κυβέρνηση αυτή συγκριτικά με άλλες είναι πιο αποτελεσματική», τόνισε για τη δημοσκόπηση της ALCO.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε μια απογοήτευση. Στο δεύτερο γύρο εκλογών επέλεξαν τον λιγότερο σχετικό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε μια περίεργη μίξη του lifestyle με παλιά υλικά του ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας είναι η ίδια η χώρα. Κοιτάζουμε την κοινωνική σταθερότητα με την κοινωνική ευαισθησία», σχολίασε για την εκλογή Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments