Lifestyle

Jennifer Aniston: Το μυστικό της για μακριά μαλλιά και τέλεια πόδια

Jennifer Aniston: Το μυστικό της για μακριά μαλλιά και τέλεια πόδια

Πηγή Φωτογραφίας: Jennifer Aniston Shares Whom She Would Want To Date Next(Pic Credit: Instagram/jenniferaniston)

Η Jennifer Aniston ποζάρει στα 54 σε fashion book!

Η 54χρονη Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της, καθώς πόζαρε για το τεύχος 23 του «CR Fashion Book», με τον τίτλο «Muses» (Μούσες). Η διάσημη ηθοποιός συμμετέχει στην τρίτη σεζόν του «The Morning Show», στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Reese Withe

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

rspoon και θα προστεθεί στο καστ και ο Jon Hamm.

Η 54χρονη βετεράνος των «Friends» πόζαρε με ασπρόμαυρα ρούχα σε μια τολμηρή φωτογράφιση. «Αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!», έγραψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογράφιση, όπως ήταν αναμενόμενο, κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ η Michelle Pfeiffer της έγραψε: «Κόβει την ανάσα»

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πώς παραμένει σε τόσο κορυφαία φόρμα, έτοιμη για το… κόκκινο χαλί. «Πίνω πολύ νερό, κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω φρέσκες τροφές και κοιμάμαι νωρίς», είπε η ηθοποιός.

«Αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι δύσκολο για μένα, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Το νιώθω όταν δεν ξεκουράζομαι αρκετά. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθώ να προσέχω πολύ τι αφήνω να μπει στο μυαλό μου. Ο κόσμος μας περνάει πραγματικά κάποιες προκλήσεις και ξέρω ότι όλοι μας νοιαζόμαστε πολύ, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ‘’σβήνουμε’’ τον θόρυβο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments