Ελλάδα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Την Τετάρτη η υπογραφή της σύμβασης χρήσης παρουσία Μητσοτάκη

Μετρό Θεσσαλονίκης: Την Τετάρτη η υπογραφή της σύμβασης χρήσης παρουσία Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την προσεχή Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παραστείμεταξύ άλλων στην υπογραφή της σύμβασης χρήσης του Μετρό Θεσσαλονίκης. 

Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης χρήσης του Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραστεί την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την προσεχή Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παραστείμεταξύ άλλων στην υπογραφή της σύμβασης χρήσης του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Μητσοτάκης αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί το κτιριακό συγκρότημα εντός του Ελληνικού, όπου θα λειτουργήσει ως κέντρο φροντίδας ατόμων με αναπηρία, στο οποίο θα στεγαστούν τέσσερα σωματεία ΑμεΑ.

Την Τετάρτη θα μεταβεί στην Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη όπου μεταξύ άλλων θα παραβρεθεί στην υπογραφή της σύμβαση χρήσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα μεταβεί στη Γρανάδα όπου θα συμμετάσχει στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας και το Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments