Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/10/2023 – 08/10/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/10/2023 – 08/10/2023

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Ο Οκτώβριος μας υποδέχεται με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/10, μια όψη που δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να φέρει μπερδέματα, ασάφεια και διλήμματα μέσα στις σχέσεις μας. Θα είναι δύσκολο τώρα να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις, επομένως καλό θα είναι να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να αποφύγουμε τις σημαντικές αποφάσεις

ΚΡΙΟΣ Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αλήθεια ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα εργασιακά ζητήματα και μπορεί να μην έχετε τον απαιτούμενο χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Ωστόσο από τις 05/10 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία με τους άλλους βελτιώνεται αισθητά και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρείτε μια μέση λύση στα προβλήματα της σχέσης σας. Είναι η στιγμή λοιπόν που θα μαλακώσετε, θα κάνετε ένα βήμα πίσω και θα μπορέσετε να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει το άλλο άτομο. Θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πιο ωφέλιμο κάποιες φορές να λειτουργείτε πιο διπλωματικά και να μην κάνετε ευθείες επιθέσεις όπως συνηθίζετε. Προσπαθήστε λοιπόν να μπείτε στη θέση του άλλου και ζυγίστε τις καταστάσεις πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στο συναίσθημα και να βάλετε στην άκρη τη λογική σας πλευρά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ρομαντικές επαφές και συναντήσεις ή να κάνετε ακόμα και μια γνωριμία μέσα από την παρέα σας ή μέσα από το διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, αυτή η αντίθεση μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα στα ερωτικά ή να σας δημιουργήσει ερωτήματα σε σχέση με ένα πρόσωπο. Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις, καλό θα είναι να είστε και εσείς όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται και να μη δημιουργήσετε προσδοκίες που δεν θα μπορέσετε να εκπληρώσετε στην πορεία. Στις 03/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να κάνετε μια πιο ουσιαστική κουβέντα που θα σας δώσει λύσεις σε προβλήματα. Αν θέλετε να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση ή αν θέλετε να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να ανοίξετε τα εσώψυχα σας, τότε αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να το κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί ένα θολό τοπίο μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή με άτομα από την οικογένεια σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να διχαστείτε και να μην ξέρετε αν θα πρέπει να ακολουθήσετε τη λογική ή αυτά που σας λέει η καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να νιώσετε νοσταλγία για το παρελθόν ή να σκεφτείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Καλό θα είναι σε αυτή τη φάση να είστε πιο συγκρατημένοι και να πάρετε μια απόσταση από τις καταστάσεις πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 03/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια αποκαλυπτική συζήτηση με το ταίρι σας ή με ένα αγαπημένο άτομο, αρκεί να ανοιχτείτε και να μη διστάσετε να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις σας. Από τις 05/10 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα εισέλθει στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα νιώσετε την επιθυμία να μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να βγείτε ραντεβού, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να προσεγγίσετε έξυπνα το αντικείμενο του πόθου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου ξεκινάει με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μια αρκετά παραπλανητική όψη που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας. Η κρίση σας τώρα θα είναι θολή και θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε το ψέμα από την πραγματικότητα, επομένως αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και μην παρασύρεστε από μεγάλες κουβέντες. Είναι σημαντικό να φιλτράρετε όσα ακούτε και μην επενδύσετε σε ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι και σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Ωστόσο, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 03/10 σας βοηθάει να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Μπορεί επίσης να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έχετε μια πολύ σημαντική συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Από τις 05/10 η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό σας καλεί να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί λοιπόν να είστε πιο εσωστρεφείς μέσα στο επόμενο διάστημα, όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αποκαταστήσει το κλίμα στον χώρο του σπιτιού και να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν λίγο περισσότερο τα εργασιακά και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και είναι πολύ πιθανό να αφήσετε για λίγο στην άκρη το συναισθηματικό κομμάτι. Πιο συγκεκριμένα, στις 02/10 είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα ή με ζητήματα που αφορούν χρέη και οφειλές. Προσπαθήστε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Από τις 05/10 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και βελτιώνει αισθητά τον τομέα της επικοινωνίας σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να συναντήσετε κόσμο και να κάνετε νέες γνωριμίες. Με τον Ερμή στον Ζυγό το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοιχτείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το κλείσιμο της εβδομάδας για να βγείτε ραντεβού και να ανταλλάξετε μηνύματα με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι επιδιώξτε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε από κοινού λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σας και στις 02/10 θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Η επικοινωνία τώρα βραχυκυκλώνει και μπορεί να δοθούν μεγάλες υποσχέσεις ή να λάβετε μπερδεμένα μηνύματα από ένα πρόσωπο. Είναι σημαντικό να φιλτράρετε τα δεδομένα μέσα από το πρίσμα της λογικής και να μην επιτρέψετε στο συναίσθημα να σας παρασύρει. Αντιθέτως, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 03/10 έρχεται για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το ερωτικό σας ταίρι και να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο ή για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στον σύντροφο σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο αυτό μπορεί να φέρει για εσάς παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις ή ακόμα και μια νέα γνωριμία. Από τις 05/10 ο Ερμής εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και εισέρχεται στον Ζυγό, κάτι που σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και μπορεί να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται για να σας διχάσει ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Από τη μια πλευρά θέλετε να βάλετε σε μια τάξη τη σκέψη και την καθημερινότητα σας, αλλά από την άλλη μπορεί να εμπλακείτε σε κρυφές ιστορίες ή να εμπλακείτε σε μια κατάσταση που δεν είναι ξεκάθαρη και σας γεμίζει ανασφάλεια. Όσο δελεαστικό κι αν είναι το να αφεθείτε σε μια φαντασίωση, προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Στις 03/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σας βοηθάει να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα εκφράσετε συναισθήματα και ταυτόχρονα θα δείτε τα αληθινά κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων. Ωστόσο, το σημαντικότερο νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από τις 05/10. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει στο κομμάτι της επικοινωνίας και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να βγείτε ραντεβού, να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να ανοιχτείτε απέναντι σε ένα πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Οκτώβριος ξεκινάει με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/10, μια όψη που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και μπερδέματα μέσα στις παρέες σας και στις φιλικές σας επαφές. Να θυμάστε ότι οι προθέσεις των άλλων μπορεί να μην είναι εντελώς ξεκάθαρες, επομένως δεν θα πρέπει να πιστέψετε όλα σας υπόσχονται. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 03/10 μιλάει για παθιασμένες συναντήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Από τις 05/10 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να μείνετε για λίγο μόνοι σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση προκειμένου να εντοπίσετε τυχόν λάθη και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Δεν αποκλείεται να έχετε μυστικές συναντήσεις ή να βρεθείτε ξανά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν για να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που κρατούσατε μέσα σας και μπορεί να σας βαραίνουν μέχρι σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου ξεκινάει με μπερδέματα και διλήμματα για εσάς. H αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/10 δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας μέσα στις σχέσεις και μπορεί να νιώσετε ότι διχάζεστε ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Εάν δεν θέλετε λοιπόν να οδηγηθείτε σε απογοήτευση, αποφύγετε συζητήσεις και σημαντικές αποφάσεις αυτή την ημέρα και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, το δυναμικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 03/10 σας βοηθάει να βάλετε τα δεδομένα σε μια σειρά και σας καλεί να βάλετε μπροστά τη λογική. Από τις 05/10 ο Ερμής στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις ομάδες και την κοινωνική σας ζωή. Οι φίλοι τώρα θα είναι κοντά σας και θα έχετε την υποστήριξη τους σε κάθε σας βήμα. Μην διστάσετε λοιπόν να ζητήσετε τη συμβουλή τους για τα ερωτικά σας. Είναι επίσης πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε καινούριες παρέες ή ακόμα και μια νέα γνωριμία από τον κοινωνικό σας περίγυρο σας ή μέσα από το διαδίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με τον Ερμή να κινείται για λίγο ακόμα στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου, καλείστε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, να οργανώσετε ταξίδια και γενικώς να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, το ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή στην επικοινωνία και στις επαφές σας. Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/10 συνδέεται με παρεξηγήσεις και είναι πιθανό να νιώσετε μπερδεμένοι σχετικά με τις προθέσεις ενός ατόμου. Καλό θα είναι αυτή την ημέρα να κρατήστε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και ταυτόχρονα να προσπαθήσετε κι εσείς οι ίδιοι να είστε πιο ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους. Ωστόσο, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 03/10 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς και θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Καλείστε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να ανοίξετε την καρδιά σας ο ένας στον άλλον. Από τις 05/10 με τον Ερμή στον Ζυγό θα εστιάσετε περισσότερο στην καριέρα και στους στόχους σας, όμως δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την οικογένεια και τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Ερμής θα βρίσκεται για λίγες ημέρες ακόμα στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση η οποία σας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις σας. Στις 03/10 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο σε όλη αυτή τη διαδικασία και δεν αποκλείεται να κάνετε μια κουβέντα μέσα από την οποία θα έρθουν στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις. Η όψη αυτή φωτίζει τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων και τώρα θα καταλάβετε καλύτερα εάν θα πρέπει να εμπιστευτείτε το άτομο που έχετε απέναντι σας. Από τις 05/10 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση που σας ευνοεί ιδιαίτερα αφού σας χαρίζει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Θα βγείτε σιγά – σιγά από τα σκοτάδια και τις αμφιβολίες του προηγούμενου διαστήματος και θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά.

ΙΧΘΥΕΣ Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου σας υποδέχεται με μπερδέματα και σύγχυση, αφού η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/10 έρχεται για να θολώσει το τοπίο. Ανήκετε έτσι κι αλλιώς σε ένα ζώδιο που παρασύρεται από το συναίσθημα και αποτελεί πρόκληση για εσάς το να πάρετε απόσταση και να κρίνετε τις καταστάσεις εντελώς αντικειμενικά. Για αυτή την ημέρα θα είναι καλό να αποφύγετε όσο μπορείτε τις σημαντικές συζητήσεις και τις επαφές, γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε ή να οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Από την άλλη πλευρά, το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 03/10 φέρνει μια νέα γνωριμία ή συναντήσεις με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πολλά ή να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Ίσως είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε τη συμβουλή ενός φιλικού προσώπου. Από τις 05/10 η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και μη διστάσετε να μοιραστείτε τους φόβους και τις ενδόμυχες σκέψεις σας, αφού μόνο έτσι θα έρθετε πιο κοντά με το άλλο άτομο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments