Πολιτική

Στην Κοζάνη ο Μητσοτάκης: “Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα το νυν και επόμενο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη”

Στην Κοζάνη ο Μητσοτάκης: “Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα το νυν και επόμενο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Αρκετός κόσμος βρίσκεται στην εκδήλωση ενώ τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στην είσοδο, με ποντιακή λύρα.

Στην Κοζάνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη στήριξη της υποψηφιότητας Κασαπίδη

Στην Κοζάνη αφίχθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της εκστρατείας στήριξης των υποψηφίων που υποστηρίζονται από τη Ν.Δ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Κ. Μητσοτάκης δίνει το παρών στην εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη.

Αρκετός κόσμος βρίσκεται στην εκδήλωση ενώ τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στην είσοδο, με ποντιακή λύρα.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων είναι ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης,  ο Βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος, καθώς και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Αντιπαράθεση Μητσοτάκη – Κασσελάκη με διαφορετικά μέσα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον παραδοσιακό τρόπο, ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω των social media πραγματοποίησαν την πρώτη τους σύγκρουση. Και στην κόντρα μπήκε δυνατά και ο Παύλος Μαρινάκης που κατηγόρησε τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επικοινωνιακό σόου στις πλημμυρισμένες περιοχές που επισκέφθηκε. Πριν λίγες ημέρες οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον υποτίμησαν και αυτό δεν τους βγήκε σε καλό. Έχασαν δυο φορές και μάλιστα με καθαρή διαφορά. Θα κάνουν το ίδιο και στο «γαλάζιο στρατόπεδο»; Τα παθήματα στην πολιτική γίνονται μαθήματα ειδικά όταν παραδείγματα προς απομίμηση είναι οι αντίπαλοι.

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον Στέφανο Κατσελάκη, λέγοντας ότι δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Αριστερά και δεν εκφράζει πολιτικές θέσεις. Αυτό στο οποίο αναμένεται να επενδύσει περαιτέρω η Νέα Δημοκρατία είναι ότι ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τους Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη ως “υπαρχηγούς”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί μέχρι αυτή την ώρα τα παραδοσιακά μέσα. Συνεντεύξεις, δηλώσεις, ομιλίες στις περιοδείες που πραγματοποιεί και φυσικά όποτε κρίνει απαραίτητο τη Βουλή. Προεκλογικά και μόνο είχε ενεργοποιήσει το Tik Tok. Ο Στέφανος Κασσελάκης «ζει και βασιλεύει» στον κόσμο των social media. Απάντησε στον πρωθυπουργό διαδικτυακά, υπενθυμίζοντάς του τι είχε υποσχεθεί στους πολίτες της Καρδίτσας το 2021 σε σχέση με τις πλημμύρες και τι τελικά έγινε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments