Lifestyle

Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του γιου της – «Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ»

Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του γιου της – «Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Η Μπέλλα Κυδωνάκη μιλά για τον χαμό του γιου της 11 χρόνια μετά.

Σε μία σπάνια συνέντευξη, η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη μίλησε για τον πόνο, που ακόμη δεν έχει απαλύνει, μετά την απώλεια του γιου της.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», ηΜπέλλα Κυδωνάκη, τόνισε ότι:

View this post on Instagram

A post shared by Bella Kydonaki (@bella.kydonaki)

«Δεν λέω πια ότι “έχασα” τον γιο μου, γιατί είναι κάτι βαρύ στο ασυνείδητο. Αποφάσισα να λέω ότι “έφυγε”, ότι είναι πολίτης του ουρανού πια. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, απλώς διαφοροποιείται. Δεν μοιράζεται αυτός ο πόνος. Μου έχει δώσει όμως μεγαλύτερη κατανόηση, καταλαβαίνω τον άλλο όταν περνάει το ίδιο με μένα».

«Είναι δοκιμασίες αυτές. Εμείς οι γονείς, που έχουν “φύγει” τα παιδιά μας, θα κουβαλάμε πάνω μας αυτόν τον σταυρό μέχρι να ‘φύγουμε” κι εμείς. Ήθελα να διδάξω στον εαυτό μου και στους γύρω μου ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ο θάνατος είναι ένα κομμάτι του ανθρώπου, μέχρι να “φύγουμε” μας ακολουθεί και πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Αυτή τη φιλοσοφία ακολούθησα και με έσωσε» συνέχισε.

«Πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, εγώ αυτή τη φιλοσοφία ακολούθησα και αυτό με έσωσε. Είχαμε μαζευτεί μαμάδες που χάσαμε τα παιδιά τους, που έλεγα ότι είναι οι αδελφές μου γιατί μοιραζόμαστε τον ίδιο πόνο,ο οποίος απαλύνεται, δεν φεύγει, παραμένει ένα τεράστιο αγκάθι που όμως σου θυμίζει ότι είσαι άνθρωπος και γίνεσαι καλύτερος. Ευχαριστώ τον γιο μου όπου κι αν είναι, είναι ο μεγάλος μου δάσκαλος» είπε τέλος.

Ο γιος της, Γιάννης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, το 2012. Για έξι μήνες έζησε βαριά τραυματισμένος, αλλά αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε την ώρα που κοιμόταν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments