Lifestyle

Το «ατύχημα» της Κιμ Καρντάσιαν: Της σκίστηκε το παντελόνι και φάνηκαν τα οπίσθιά της [vid]

Το «ατύχημα» της Κιμ Καρντάσιαν: Της σκίστηκε το παντελόνι και φάνηκαν τα οπίσθιά της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Byrdie.com / Kim Kardashian's 40 Greatest Hair Moments of All Time

Ένα μικρό πρόβλημα με το παντελόνι της είχε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία όμως το χειρίστηκε σαν επαγγελματίας.

Σε ένα βίντεο για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας του ριάλιτι «The Kardashians», η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε πως τα οπίσθιά της ήταν τεράστια για το μαύρο λάτεξ παντελόνι που είχε επιλέξει για μία εμφάνισή της, με αποτέλεσμα το τελευταίο να σκάσει.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς πριν βγει στη σκηνή του Global Alts Conference της iConnections για να μιλήσει για τη νέα της εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων, SKYY Partners.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει το σκισμένο παντελόνι της με τα οπίσθιά της φόρα παρτίδα. «Όλος ο πισινός μου είναι έξω» αναφώνησε κοιτάζοντας το κλιπ, στο οποίο ακούγεται να λέει πως ήταν «πολύ επώδυνο» όλο αυτό.

H ατυχής αυτή στιγμή, την οποία χειρίστηκε άκρως επαγγελματικά η Κιμ Καρντάσιαν, έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από ένα άλλο περιστατικό που δε θα θέλει να θυμάται η διάσημη τηλεπερσόνα.

Συγκεκριμένα, η Κιμ έφτασε καθυστερημένη στην επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, κάτι που εκνεύρισε την εκδότρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, η οποία καθόταν δίπλα της και την αγνόησε παντελώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments