Αθλητισμός

Μάριους Γκριγκόνις: “Είναι κουραστικό να χάνεις συνέχεια από τον συγκεκριμένο αντίπαλο…” [vid]

Μάριους Γκριγκόνις: “Είναι κουραστικό να χάνεις συνέχεια από τον συγκεκριμένο αντίπαλο…” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363753] 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν θέλει να χρησιμοποιεί ως δικαιολογία τις 11 νέες προσθήκες, όμως τονίζει πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο και πιστεύει πως “το μέλλον δείχνει πιο λαμπρό”.

Από πέρσι έδειξε ότι δεν κρύβει τα λόγια του. Ο Μάριους Γκριγκόνις τόνισε μετά την ήττα της Παρασκευής (6/10) από τον Ολυμπιακό πως «δεν ξέρω τι συνέβη» για τις χαμένες ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια του ματς».

Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι «είχαμε τρία πολύ καλά δεκάλεπτα», ωστόσο παραδέχθηκε πως «έχουμε να συζητήσουμε για πολλά και να διορθώσουμε άλλα τόσα. Πρέπει να πάμε στο βίντεο και να δούμε τι κάναμε λάθος». Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι «είναι κουραστικό να χάνεις συνέχεια από τον συγκεκριμένο αντίπαλο… Είμαστε μεν νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες, αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «χάσαμε πολλά λέι απ. Κι εμείς οι παίκτες θέλουμε το αποτέλεσμα, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό». Τόνισε την αισιοδοξία στο «πράσινο» στρατόπεδο, συμπληρώνοντας πως «όλα δείχνουν φέτος να είναι καλύτερα από την περσινή χρονιά. Όλα μοιάζουν καλύτερα, το μέλλον δείχνει πιο λαμπρό, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι… Η σεζόν είναι μεγάλη, είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο, όμως και εμείς οι ίδιοι θέλουμε να κερδίσουμε τώρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments