Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Χιτζικάτα 2-0: Άνετο το πρώτο βήμα για τον Στέφανο στο τουρνουά της Σανγκάης

Τσιτσιπάς – Χιτζικάτα 2-0: Άνετο το πρώτο βήμα για τον Στέφανο στο τουρνουά της Σανγκάης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε άνετα το εμπόδιο του Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο75) με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των 32 του 1000αριού τουρνουά της Σανγκάης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το πρώτο βήμα στην Σανγκάη. Ο Έλληνας πρωταθλητής, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, έκαμψε το εμπόδιο του Ρίνκι Χιτζικάτα (Νο75) με 2-0 σετ (6-4, 6-2).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε μία ώρα και 22 λεπτά. Είχε 26/32 (81%) κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, 18 winners έναντι εννέα του αντιπάλου του και συνολικά τέσσερα breaks.

Στη φάση των 32 του 1000αριού τουρνουά της Σανγκάης, ο Τσιτσιπάς θα βρει απέναντί του τον νικητή της αναμέτρησης Φαν Ντε Ζαντσλουπ (Νο67) – Ουγκό Ουμπέρ (Νο34).

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει το break στο τρίτο game παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα. Ωστόσο, ο Αυστραλός, με ιαπωνικές ρίζες, απάντησε και κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Έλληνα αθλητή για να ισοφαρίσει σε 4-4.

Όμως, ο Στέφανος αντέδρασε άμεσα, σημείωσε το δεύτερο break, πήρε ξανά “κεφάλι” και υπερασπιζόμενος το σερβίς του έκανε το 1-0 σετ με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς ήταν ασταμάτητος και στο δεύτερο σετ, με τον Αυστραλό να μην μπορεί να απαντήσει στην πίεση που ασκούσε ο Έλληνας τενίστας.

Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει το 3-2 με break, ενώ έσπασε εκ νέου το σερβίς του αντιπάλου του κάνοντας το 5-2. Έτσι, άνετα έκανε το 2-0 και πήρε την πρόκριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments