Αθλητισμός

Τα… έχωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αταμάν – Ακουγόταν από τα αποδυτήρια μέχρι το παρκέ

Τα… έχωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αταμάν – Ακουγόταν από τα αποδυτήρια μέχρι το παρκέ

Πηγή Φωτογραφίας: basket.apexsports.gr

ΟΤούρκος τεχνικός φρόντισε να το ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και ότι ορισμένοι είχαν απαράδεκτη εικόνα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επέστρεψε στις νίκες στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στο Μαρούσι, μετά τις δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό, όμως ξανά ο Εργκίν Αταμάν είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και την απόδοση που είχαν στο παρκέ.

ΟΤούρκος τεχνικός φρόντισε να το ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και ότι ορισμένοι είχαν απαράδεκτη εικόνα.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Ο έμπειρος προπονητής έκλεισε τους παίκτες του στα αποδυτήρια, με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι το… παρκέ. Ο Αταμάν τους επισήμανε ότι δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με το πως έπαιξαν και το πως συμπεριφέρθηκαν, όντας πραγματικά έξαλλος.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν καυστικός μετά το ματς με το Μαρούσι, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ άσχημα, παρά την εύκολη νίκη του στην πρεμιέρα της Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τη διαφορά που έχασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Μαρούσι στο φινάλε και τα συμπεράσματά του: «Δεν με νοιάζει η διαφορά που πήραμε για τρία δεκάλεπτα. Παίξαμε πολύ άσχημα, ήταν απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών. Δεν θέλω να παίζουμε έτσι. Παίξαμε πολύ άσχημα».

Για το αν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θέλει χρόνο: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, όμως όχι με αυτή τη συγκέντρωση και αυτή την απόδοση».

Ο Εργκίν Αταμάν δεν χαρίστηκε στους παίκτες του και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου, πριν να είναι αργά, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε όποια κίνηση χρειαστεί.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε και μάλιστα εύκολα το Μαρούσι, ο Εργκίν Αταμάν όμως δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα των παικτών του.

«Μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι και να ήμασταν κυρίαρχοι στο παρκέ, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι. Και από την απόδοση πολλών παικτών μας» είπε και πρόσθεσε « Είναι επικίνδυνο να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, το είπα ήδη στους παίκτες μου και θα πάρουμε άμεσα δυναμικές αποφάσεις. Από αύριο θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπάγερν».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Είμαστε νέα ομάδα. Δίνω επίσης μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολα αλλά είναι σημαντικά. Και δεν πρέπει να υποτιμούμαι κανέναν. Κάνουμε προπόνηση και πρέπει να κερδίσουμε. Στο τέλος δώσαμε ευκαιρία στον Σαμαντούροφ που έπαιξε πολύ καλά. Εκτός από δύο παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω ονόματα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Άμεσα. Δε γίνεται να μην παίζουμε επιθετικά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Γιατί κάναμε χαζά λάθη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Για τον Σλούκα είπε: «Οι γιατροί μου είπαν να μην τον χρησιμοποιήσω πολύ, επειδή έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Ερνάνγκομεθ έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να τους καλύψουμε».

Για το ενδεχόμενο προσθήκης τόνισε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου. Θα μας δώσουν πολλές λύσεις. Το είδαμε και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Αν χρειαστούμε κάτι θα το κάνουμε. Να πάρουμε παίκτη, να αλλάξουμε. Έχουμε υψηλούς στόχους και αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά θα το αλλάξουμε».

Για τον αγώνα με τη Μπάγερν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι must win. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίσουμε».

Με πληροφορίες από filathlos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments