Lifestyle

Ντέβα Κασέλ: Στην πιο σέξι φωτογράφισή της – Ίδια η Μόνικα στα νιάτα της [pics]

Ντέβα Κασέλ: Στην πιο σέξι φωτογράφισή της – Ίδια η Μόνικα στα νιάτα της [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE.com

Η 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ, βλέπει το άστρο της να λάμπει, καθώς πλέον είναι ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο που κατακτά τις παγκόσμιες πασαρέλες.

Περπάτησε σε fashion shows της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας αλλά και για καμπάνιες σημαντικών οίκων.

View this post on Instagram

A post shared by BASTIEN BARADE (@bastienbarade)

Μάλιστα, έκανε και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, καθώς πρωταγωνιστεί σε ιταλική ταινία με τίτλο «La bella estate», δηλαδή «Το όμορφο καλοκαίρι».

Η απίθανη ομοιότητά της με τη διάσημη μητέρα της είναι, φυσικά, ατού για τον χώρο της μόδας και του θεάματος. Μάλιστα, στην τελευταία φωτογράφισή της νομίζεις ότι βλέπεις τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα, η Ντέβα πόζαρε στον φακό του φωτογράφου Bastien Barade «στην πιο σέξι φωτογράφισή της έως τώρα», όπως αναφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος.

«Deva, unpublished» είναι ο τίτλος της φωτογράφισης, με τη Γαλλο-Ιταλίδα μούσα του να ποζάρει με ένα υπνωτικό βλέμμα, εντυπωσιακό μακιγιάζ και σούπερ σέξι ρούχα.Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε ακόμη έναν μαύρο, σέξι κορσέ, όπου το μπούστο της ξεχειλίζει, δείχνοντας ότι βαδίζει στα χνάρια της Ιταλίδας ηθοποιού μητέρας της, που αποτελεί το απόλυτο sex symbol.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments