Πολιτική

Άδωνις: Να στηριχθεί η κ. Αγαπητού στο Χαλάνδρι

Άδωνις: Να στηριχθεί η κ. Αγαπητού στο Χαλάνδρι

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ACTION 24, Την ανεπιφύλακτη και δημόσια υποστήριξή του προς το πρόσωπο της κ. Κρίστης Αγαπητού για τον Δήμο Χαλανδρίου εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στηλιτεύει την αδιέξοδη πολιτική που ακολουθεί η παρούσα διοίκηση στον Δήμο.

«Οι κάτοικοι Χαλανδρίου έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν σελίδα»

Την ανεπιφύλακτη και δημόσια υποστήριξή του προς το πρόσωπο της κ. Κρίστης Αγαπητού για τον Δήμο Χαλανδρίου εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στηλιτεύει την αδιέξοδη πολιτική που ακολουθεί η παρούσα διοίκηση στον Δήμο.

«Είμαι βουλευτής του βορείου τομέα Αττικής και άρα, ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα και για το Χαλάνδρι και ο δήμος Χαλανδρίου διοικείται εδώ και οκτώ χρόνια από τον κ. Σίμο Ρούσσο, που ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διότι. επί πολλά χρόνια, η Νέα Δημοκρατία ήταν πάντοτε διασπασμένη και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο», επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαιρετίζει τη χθεσινή γενναία στάση του κ. Χάρη Ρώμα να στηρίξει, στον δεύτερο γύρο, την κυρία Αγαπητού, στάση που ανοίγει τον δρόμο στις δημοκρατικές δυνάμεις.

«Μετά από πολλά χρόνια, ύστερα από τη γενναία απόφαση του Χάρη Ρώμα», τονίζει ο υπουργός, «φαίνεται πως θα υπάρξει πλήρης ενότητα των δημοκρατικών κεντροδεξιών δυνάμεων, αφού ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στηρίζει στον δεύτερο γύρο την κυρία Κρίσπη Αγαπητού. Ο κύριος Ρώμας είναι τρίτος, με ποσοστό άνω του 15%. Η κ. Αγαπητού είναι δεύτερη και στηρίζεται ανοιχτά, από χθες το βράδυ, από τον κύριο Χάρη Ρώμα και τον συνδυασμό του. Αγαπητού και Ρώμας αθροίζουν το ποσοστό που είχε ο κύριος Ρούσος στον πρώτο γύρο».

«Άρα», συμπεραίνει ο Άδωνις, «οι κάτοικοι Χαλανδρίου έχουν, την Κυριακή που μας έρχεται, την ευκαιρία να γυρίσουν σελίδα στον δήμο Χαλανδρίου. Η κυρία Αγαπητού, αν εκλεγεί, θα φέρει έργα και λεφτά στην πόλη», σε αντίθεση με τον κ. Σίμο Ρούσο, νυν δήμαρχο και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο οποίος «κάνει διάφορες γραφικότητες, όπως το να έχει τη σημαία της Παλαιστίνης έξω από το δημαρχείο, ως εάν να κάνει ο δήμαρχος εξωτερική πολιτική, και κυρίως, λόγω ιδεολογίας, δεν συνομιλεί με κανέναν. Δεν έρχεται να πάρει ένα ΕΣΠΑ ή ένα πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Κρατά τον Δήμο καθηλωμένο», καταλήγει ο Άδωνις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments