Πολιτική

Εκτός ΚΟ Πλεύσης Ελευθερίας ο Μιχάλης Χουρδάκης – Τον διέγραψε η Κωνσταντοπούλου [vid]

Εκτός ΚΟ Πλεύσης Ελευθερίας ο Μιχάλης Χουρδάκης – Τον διέγραψε η Κωνσταντοπούλου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, την οποία κοινοποίησε στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον κ. Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα του, όπως «του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας θέτει τον Μιχάλη Χουρδάκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, την οποία ανέβασε στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον κ. Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα του, όπως «του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

Ο βουλευτής πάντως δε φαίνεται διατεθειμένος να πειθαρχήσει και με ανάρτησή του στο Facebook, εκτιμά ότι έχει «ανταποκριθεί στην επιλογή των ψηφοφόρων» του κόμματος και θα συνεχίσει «με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα» τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα

Σημειώνεται ότι ο κ. Χουρδάκης είχε εκλεγεί πέμπτος στις πρώτες εκλογές του περασμένου Μαΐου, στην Α’ Θεσσαλονίκης, ωστόσο στις επαναληπτικές του Ιουνίου που δεν υπήρχε σταυροδοσία, είχε τοποθετηθεί πρώτος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η μητέρα του Αρετή Παπαϊωάννου ανήκει ήδη στην κοινοβουλευτική ομάδα, στη Β’ Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments