Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Δεν τον έβαλαν μέσα στη πτήση γιατί ζυγίζει πολλά κιλά [vid]

Νίκος Μουτσινάς: Δεν τον έβαλαν μέσα στη πτήση γιατί ζυγίζει πολλά κιλά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Η περιπέτεια του Νίκου Μουτσινά στο αεροδρόμιο και τα... κιλά!

O Νίκος Μουτσινάς την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε έχει αποφασίσει να παραμείνει εκτός τηλεόρασης. Και τι κάνει ένας άνθρωπος που δίνει άδεια στον εαυτό του να μην δουλέψει μία σεζόν; Σε ένα ονειρεμένο σενάριο, ταξίδια. Αυτό κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς, που γεμίζει το μυαλό του με νέες εικόνες και εμπειρίες στο μακρινό Περού.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Οι εμπειρίες όμως δεν είναι μόνο τα λάμα και οι ναοί των αρχαίων πολιτισμών. Καμιά φορά μπορεί να είναι και απροσδόκητες καταστάσεις, όπως αυτή που έζησε για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς σε αεροδρόμιο της χώρας.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε σε ένα μικρό αεροδρόμιο του Peru, όπου περίμενε να ταξιδέψει με ένα μικρό αεροσκάφος. Κι εκεί αντί να του ζυγίσουν τις βαλίτσες και να πληρώσει αν χρειαστεί υπέρβαρο και να επιβιβαστεί, ζύγισαν τον ίδιο.

Η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύει ο Νίκος Μουτσινάς έκρινε ότι το βάρος του ήταν πολύ για να επιβιβαστεί στο μικρό αεροπλάνο, οπότε εκείνος χρειάστηκε να περιμένει στο αεροδρόμιο για μία μεγαλύτερη πτήση. Εν αναμονή, λοιπόν, του αεροσκάφους που θα τον μετέφερε στον προορισμό του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ζυγαριάς, ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο TikTok την περιπέτειά του, αυτοσαρκάστηκε, «κατήγγειλε» για το body shaming την εταιρεία και μας έκανε κι εμάς να γελάσουμε.

«Είμαι εδώ σε αυτό το μικρό αεροδρόμιο. Τα αεροπλάνα είναι πάρα πολύ μικρά για να κάνουμε αυτή την πτήση. Ένα δάκρυ κυλάει, με ζυγίσανε, και δεν μπορώ να μπω στο μικρό αεροπλάνο. Και περιμένω το μεγαλύτερο. Body Shaming, αυτό θα πω μόνο, ντροπή τους. Έχω κάνει τόσα χιλιόμετρα και δεν με έχουν ζυγίσει ποτέ. Είναι ντροπή, φεύγω», είπε γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς και συνόδευσε το video του με ένα αυτοκόλλητο που έγραφε «Κάθε σώμα είναι όμορφο». Συμφωνούμε απόλυτα.

H πρακτική του ζυγίσματος των επιβατών γίνεται μάλλον όλο και πιο συνηθισμένη. Σύμφωνα με τις αεροπορικές εταιρείες οι λόγοι έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της πτήσης καθώς το μέσο βάρος και η ισορροπία σε ένα αεροσκάφος παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή.

Εκτός από την εταιρεία της Λατινικής Αμερικής με την οποία πετάει ο Νίκος Μουτσινάς, η Korean Air (έκανε μία τέτοια άσκηση για 3 εβδομάδες καθώς ο νόμος το απαιτούσε από όλες τις αερογραμμές της Κορέας), αλλά και η Air New Zealand ζυγίζουν τους πελάτες τους στα αεροδρόμια για λόγους ασφαλείας. Βέβαια υπάρχουν ειδικοί που θεωρούν παράλογο το ζύγισμα των επιβατών τουλάχιστον για λόγους ασφαλείας.

«Φυσικά είναι παράλογο. Αν έχεις ένα πολύ μικρό αεροσκάφος και 10 πολύ παχύσαρκους επιβάτες, θα έκανε μία μικρή διαφορά. Στις εμπορικές πτήσεις οτιδήποτε μπορεί να κουβαλήσει 120 και πλέον ανθρώπους, το έχουμε προβλέψει», είχε πει στο CNBC, τον Αύγουστο του 2023, ο CEO της εταιρείας Afuzion που ασχολείται με την ασφάλεια των πτήσεων, Vance Hilderman.

«Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε η εκπομπή κι ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε μπορεί κάτι να κάνει», είχε πει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Μουτσινάς για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση.

«Ήταν εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον “αέρα”, γιατί πνιγόμουν. Πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε να μου ενεργοποιηθεί κάτι», πρόσθετε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments