Πολιτική

Τα πυρά του σε Αποστολάκη και Κασσελάκη εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης

Τα πυρά του σε Αποστολάκη και Κασσελάκη εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης: "Κύρωση της από 31 Δεκεμβρίου 2018 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου "Παράταση δυνατότητας εξαίρεσης κύριας κατοικίας από τη ρευστοποίηση δυνάμει του ν.3869/2010 (Α΄ 130), παράταση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο και Χίο και επέκταση εφαρμογής του μέτρου του "Μεταφορικού Ισοδύναμου" του ν.4551/2018"". (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αναδείχθηκαν εν μια νυκτί υποστηρικτές και συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, κυρίως τον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη.

Τα πυρά του σε Ευάγγελο Αποστολάκη και Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης σημειώνοντας για τον πρώτο ότι «δεν είναι καν ΣΥΡΙΖΑ, απλά βρέθηκε κάπου» και για τον δεύτερο ότι «δεν γνωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν την ελληνική κοινωνία».

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του σε πάνελ στο κανάλι KONTRA στο κόμμα υπάρχουν «άνθρωποι, οι οποίοι είναι χθεσινοί, οι οποίοι είναι άσχετοι» και «δεν ξέρουν πώς δουλεύουν αυτά τα πράγματα», υπογραμμίζοντας ότι «ο ναύαρχος Αποστολάκης δεν νομίζω ότι είναι καν ΣΥΡΙΖΑ. Βρέθηκε κάπου».

Τα «καρφιά» του έριξε και κατά του πρόεδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκης στον οποίο καταλόγισε ότι δεν γνωρίζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την ελληνική κοινωνία.

«Νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν γνωρίζει τα βαθύτερα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω την εντύπωση ότι δεν γνωρίζει καν πώς έχει διαμορφωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον τα 10-15 τελευταία χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αναδείχθηκαν εν μια νυκτί υποστηρικτές και συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, κυρίως τον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη.

Για τον κ. Παππά εξέφρασε την αμφιβολία του για το εάν αποτελεί θετικό παράγοντα για τον νέο πρόεδρο: «Πέρα από τις ικανότητές του, ο Νίκος Παππάς, εκ σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω αν συμβουλεύει με ψυχραιμία και ανοιχτό μυαλό τον πρόεδρό του, με τον οποίο προσήλθε», είπε.

Στο ίδιο πνεύμα διατύπωσε και την κριτική του για τον κ. Πολάκη λέγοντας ότι «έχει μυαλό, αλλά είναι πολύ πολωτικός ως χαρακτήρας και δεν ξέρω αν μπορεί να είναι ο καταλύτης της ενότητας και της συμπερίληψης και της αγκαλιάς, που την έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ψυχολογικά, αλλά επειδή δεν έχει δυνάμεις να σπαταλήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments