Αθλητισμός

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν, μπήκε στο παρκέ και χρεώθηκε με τεχνική ποινή [vid]

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν, μπήκε στο παρκέ και χρεώθηκε με τεχνική ποινή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364244] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Έξαλλος ο Αταμάν

Ο Τούρκος προπονητής βγήκε εκτός εαυτού και μπήκε εντός παρκέ, μπροστά σε έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να δει τεχνική ποινή.

Συνέχισε βέβαια να διαμαρτύρεται και να ζητά σε έντονο ύφος φάουλ από τους διαιτητές του αγώνα.

Με φόλοου του Λεσόρ 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Παναθηναϊκός έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα του Περιστερίου bwin (64-66) με τεράστια ανατροπή αφού επέστρεψε από το -19!

Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» ήταν κακοί και ασύνδετοι, βγάζοντας κούραση με λάθη και πολλά χαμένα σουτ, για περισσότερο από 34 λεπτά, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έβγαλε χαρακτήρα και ψυχή στο φινάλε και με απίθανη ανατροπή 19 πόντων, έφτασε στη νίκη επί του Περιστερίου bwin για το 2/2 στη φετινή Basket League με σκορ 66-64!

Κομβικός στο ροζ φύλλο αγώνα για το «τριφύλλι» ήταν ο Ματίας Λεσόρ, με τον Γάλλο να διαμορφώνει με φόλοου μετά το χαμένο σουτ του Γκραντ το τελικό αποτέλεσμα επτά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Καταλυτικός για το μεγάλο comeback των «πρασίνων» όμως ήταν ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που μαζί με τον Γκριγκόνις, κράτησαν την ομάδας τους στο τρίτο δεκάλεπτο… υπογράφοντας την αντεπίθεση!

Τα δεκάλεπτα: 13-11, 36-24, 55-46, 64-66.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments