Lifestyle

«Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου» – Αποκαλυπτική Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

«Χύθηκε “χορός εκατομμυρίων” πάνω στο κορμί μου» – Αποκαλυπτική Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

«Πολλοί πλούτισαν, γράφοντας για έμενα. Εγώ πτώχευσα», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη έδωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μίλησε για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, τους εχθρούς που ευεργέτησε και τα λάθη της ζωής της.

View this post on Instagram

A post shared by Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου (@dimitra_papandreou_official)

«Ήταν σταθμός στη ζωή μου και με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Σκιά του δεν ήμουν ποτέ. Στην καθημερινότητα ήταν ισότιμη η σχέση μας. Όσο παράδοξο και να φαίνεται, είχε την καρδιά και την νοοτροπία ενός μικρού παιδιού. Δεν τον ζήλευα, θεωρώ ότι η αγάπη μας ήταν του “περασμένου αιώνα”», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είπε στη συνέχεια: «Δεν άφησα τον Ανδρέα να πεθάνει πολλές φορές. Ήμουν η προστασία του, το μαξιλάρι του. Έδινα στον Ανδρέα Παπανδρέου ένα κίνητρο ζωής και αυτό ήταν κακό για κάποιους. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν οι επιλογές μου στους ανθρώπους. Άφησα τις «σειρήνες» της κολακείας να μου «χαϊδέψουν» τα αυτιά. Πολλά πρόσωπα με πλήγωσαν, άλλα έχω μάθει και να συγχωρώ. Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω κι ένα κεράκι για τους εχθρούς μου»,

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ανέφερε επίσης: «Ο μεγαλύτερος «αγώνας» που έχω κάνει στη ζωή μου είναι να καταφέρω να παραμείνω ο εαυτός μου. Νίκησα στο να μην γίνω «ψωνάρα». Έμαθα να διαχειρίζομαι τις δυσκολίες και να επιβιώνω. Οι «εχθροί» μου έπεσαν έξω, γιατί πίστεψαν ότι μπορούσαν να με εξοντώσουν. Είναι λυπηρό ότι έζησα την «αγριότητα» του τύπου και σήμερα υπάρχουν νόμοι για τα προσωπικά δεδομένα. Χύθηκε «χορός εκατομμυρίων» πάνω στο κορμί μου. Πολλοί πλούτισαν, γράφοντας για έμενα. Εγώ πτώχευσα».

Κλείνοντας, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είπε: «Η ζωή μου σήμερα είναι πολύ ήρεμη και δεν έχω κάποια σχέση. Είναι λογικό μετά από μία πολύ έντονη ζωή, να νιώθεις μοναξιά. Το διαχειρίζομαι. Δεν μου «έκατσε» το να γίνω μητέρα. Από την στιγμή που έφυγε ο Ανδρέας δεν είχε και νόημα μετά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments