Nέα της αγοράς

Jumbo: Άλμα 17% των πωλήσεων στο εννεάμηνο, ξεχωρίζει η Ρουμανία

Jumbo: Άλμα 17% των πωλήσεων στο εννεάμηνο, ξεχωρίζει η Ρουμανία

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JUMBO (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI),Το «πράσινο φως» άναψαν οι μέτοχοι της Jumbo για έκτακτη χρηματική διανομή συνολικού ποσού 200.008.000 ευρώ από φορολογηθέντα και μη διανεμηθέντα κέρδη προηγούμενων χρήσεων, που αντιστοιχεί σε ποσό μικτό 1,47 ευρώ ανά μετοχή, με τον όμιλο να ανακοινώνει ενισχυμένα μεγέθη στο εννεάμηνο του έτους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τη διανομή έκτακτου μερίσματος ύψους 1,47 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισαν οι μέτοχοι της εταιρείας. Διψήφια η άνοδος των πωλήσεων σε Ελλάδα και υπόλοιπες χώρες σημειώθηκε στο εννεάμηνο.

Το «πράσινο φως» άναψαν οι μέτοχοι της Jumbo για έκτακτη χρηματική διανομή συνολικού ποσού 200.008.000 ευρώ από φορολογηθέντα και μη διανεμηθέντα κέρδη προηγούμενων χρήσεων, που αντιστοιχεί σε ποσό μικτό 1,47 ευρώ ανά μετοχή, με τον όμιλο να ανακοινώνει ενισχυμένα μεγέθη στο εννεάμηνο του έτους.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο