Lifestyle

Damiano David: Ο περφόμερ των Maneskin ποζάρει γυμνός και μιλάει για το πόσο άνδρας είναι

Damiano David: Ο περφόμερ των Maneskin ποζάρει γυμνός και μιλάει για το πόσο άνδρας είναι

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Damiano David: Πρόκειται για άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο του τραγουδιστή;

Ο Damiano David έχει προκαλέσει αναστάτωση με τις τελευταίες του selfies. Ο 24χρονος Ιταλός τραγουδιστής, ο οποίος είναι ο frontman του ροκ συγκροτήματος Maneskin, «ανέβασε» δύο «πικάντικες» φωτογραφίες του στα social media, στις οποίες ποζάρει γυμνός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Damiano David/Måneskin (@damianodavid)

Στις εικόνες, ακουμπάει σε ένα κρεβάτι, καπνίζοντας ένα τσιγάρο, μην αφήνοντας, σχεδόν, τίποτα στη φαντασία. Καθισμένος πάνω σε σεντόνια με σχέδιο ζέβρας, ο Damiano ρίχνει στην κάμερα ένα πονηρό βλέμμα και στη συνέχεια χαμογελάει.

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις, με ορισμένους θαυμαστές να λένε ότι ο σταρ «γελοιοποιεί» τον εαυτό του. «Nessuno é profeta nella sua terra», έγραψε στο Twitter λίγο μετά την «εξαφάνιση» των εικόνων («Κανείς δεν είναι προφήτης στον τόπο του»). Βέβαια, οι φωτογραφίες υπάρχουν στο Instagram…

Πρόκειται για άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο του τραγουδιστή; Κι αυτό γιατί ο Damiano David «ενώθηκε» με την ποπ σταρ Anitta για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ για το κομμάτι με τίτλο «Mil Veces», το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα την Πέμπτη.

Στο μουσικό βίντεο για το «Mil Veces», που μεταφράζεται ως «χίλιες φορές», ο 30χρονος τραγουδιστής, με καταγωγή από τη Βραζιλία, ήταν ιδιαίτερα σέξι.

Η σταρ – το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Larissa de Macedo Machado – και ο συνάδελφος μουσικός μοιράστηκαν καυτές στιγμές, όπως μια σκηνή στο ντους και μια άλλη παθιασμένη στιγμή στο κρεβάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments