Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσίασαν οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων και οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ [vid]

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσίασαν οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων και οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Επίδειξη από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Τριών Κλάδων των Ειδικών Δυνάμεων και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΣΑΣ, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης, P;empth 26 Oktvbr;ioy 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Την επίδειξη που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης, παρακολούθησαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς

Την επίδειξη που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης, παρακολούθησαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ οι οποίοι με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που περιλάμβανε δύσκολες και απόλυτα συντονισμένες κινήσεις, απέσπασαν εξίσου θερμό χειροκρότημα σύμφωνα με το sportfm.gr

Στο τέλος μάλιστα της επίδειξης τους, σχημάτισαν με τα όπλα τους την Ελληνική Σημαία και αμέσως μετά τα αρχικά της σχολής τους, ΣΣΑΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και της ηγεσίας των Ενόπλων δυνάμεων, αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η αντιπεριφερειάρχης Μελίνα Δερμεντζοπούλου κ.α.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments